kethuda57 yazdı:güle güle kullanın enfes![]()
![]()
Anesthesia yazdı:Çok güzel seçimler, tebrikler. Bu iki yakışıklıyı en güzel günlerinizde kullanın
orientmako yazdı:Efsane iki saat, tebrikler. Güzel günlerde kullanın.
KKarakuş yazdı:Öncelikle her iki saatte hayırlı olsun, güzel anlarınıza tanıklık etsin.
Her ikisine de hayran olduğum, keyif veren modeller.
El-Primero zaten gönül sultanı , Rolex de benim için en ideal Two Tone diyebilirim.
Rotor iki tarafa doğru da kurabiliyor yanlış bilmiyorsam, elle de kurabiliyorsun zaten, ama o yıldızlı rotor da pek süslü değil mi?Nethiustr yazdı:Abi Zenith mekanizma bi tuhaf yahu, sanki rotoru çıkarsan hayatına hiç bir şey olmamış gibi elle kurmalı olarak devam edecekmiş gibi duruyor.
rtalhaustun yazdı:Benim tahmin, çooook uzak kalmış hakikate. İyi ki de kalmış, güzel günlerde takın. Çok şıklar.
Cotton yazdı:Güzel günlerde kullanın. İkiside birbirinden güzel.
gkarinca yazdı:Güzel zamanlar göstersin. Sub serisindeki en guzel two tone, Zenith muhtesem
Tolgi06 yazdı:2 model de cok guzel, gule guke kullanin. Yillarca sıkılmadan kullanacaginiz 2 saat olmus
mermertaş yazdı:Efsane açılış olmuş, güzel günlerde kullanın
tt59 yazdı:Saatler muhteşem,çok iyi seçim yapmışsınız güzel günlerinize eşlik etsin
mlm yazdı:Dediğiniz gibi El Primero'ya kimse neden aldın demez, 116613LB hakikaten biraz heves istiyor ama neredeyse Hulk'tan daha çok seveceğim o kadar çok beğeniyorum:)
Iki nokta atışı yapmışsınız, söylenecek söz yok, güle güle keyifle kullanın![]()
Ahmetrefik yazdı:Tebrikler , hayırlı olsun![]()
![]()
söyleyecek çok fazla şey yok, ikisi de muhteşem, güzel günlerde
Hellhound yazdı:İki ikonik saat! Çok güzel günlerde kullanın
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir
|