Thevenin,
Izmeil.
Eraslani,
Caner1983,
Clk,
Tgm,
Eyimen,
Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim,daha iyileri sizin olsun
Begenilmeyen derken,forumu inceledigimde 2011'de Darknight nickli uyemizden baska alan gormedim,onun haricinde isminin gectigi az sayida konuda Clk,Bond ve simdi nickleri aklima gelmeyen birkac uye disinda arkasinda duran olmamis,hatta,bilezigi kalitesiz,tarih neden 3 yonunde, dalgi癟 saati kisiligi yok,Submarine kopyasi, gibi olumsuz yorumlarda yapilmis,ki bu saat 500 M bir diver,bu uyelerimizi elestirmek icin yazmiyorum tabiki,isin zaten keyifli k覺smi bu,herkes ayni saati begenip taksa zaten bir esprisi kalmaz,farkli fikirler olacakki tartisilsin,yeni seyler ogrenilsin.
Bunlarin haricinde gectigimiz haftalarda Skyline nickli uyemizin acilisini yaptigi 500M Calibre 16 versiyonu varki,hem optik hemde mekanizma olarak gercekten cok guzel bir saat,o konudada Clk saatin kendini digerlerinden ayristiran yonlerini maddeler halinde yazmisti,fakat ne yazikki 44-17 mm olculeriyle bende pek olmadi.
bence asil enteresan olan,orta sinif bir diver denince pek cok marka yazilmasina karsin kimsenin aklina Tag Heuer ve Aquaracer ailesi gelmedi,cunku benim gozlemledigim o seviyelere cikilinca ya Omega alirim,yada ayni mekanizmayi kullanan Oris alirim ustede para kalir algisi var.
Fotograflarla birlikte Aquaracer ailesiyle ilgili detayli bir incelemede yapacam tabiki,olumsuz dusunen,begenmeyen arkadaslarda fikirlerini belirtirse hemde uzerinde konusuruz,daha guzel olur.