Bu arada, hangi çeviri programı bu kadar düzgün Türkçe çeviri yapmış? Deepl mi translate mi?
Teşekkürler [emoji4][emoji1303] üstteki yazı çeviriden değil, yabancı kaynaklardan okurken edindiğim bilgilerden derledim [emoji4]gargamell yazdı:something deep and dark...![]()
Bu arada, hangi çeviri programı bu kadar düzgün Türkçe çeviri yapmış? Deepl mi translate mi?
Ediz sağolasın [emoji4][emoji1303][emoji1303] bileklerim 18 cm, teşekkür ediyorum, fosfor gerçekten seamasterlar gibi çok güçlü hafif karanlıkta bile rahat belli oluyor.Heesh yazdı:Hayırlı olsun güle güle kullan Hakan 50 metre kısmına bende güldüm incelemeyazısı güzel 44 mm çapa göre saat kolunda tam durmul senin bilekler benden daha büyük sanırımrenk ve detayları çok hoş fosforlu resmi aşırı güzel [emoji1303]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet harika bir model gerçekten nish bir seçim ve cüretkar aslında speedynin normalinde. Farklı güzel zamanlar göstersinscarbo yazdı:Ediz sağolasın [emoji4][emoji1303][emoji1303] bileklerim 18 cm, teşekkür ediyorum, fosfor gerçekten seamasterlar gibi çok güçlü hafif karanlıkta bile rahat belli oluyor.Heesh yazdı:Hayırlı olsun güle güle kullan Hakan 50 metre kısmına bende güldüm incelemeyazısı güzel 44 mm çapa göre saat kolunda tam durmul senin bilekler benden daha büyük sanırımrenk ve detayları çok hoş fosforlu resmi aşırı güzel [emoji1303]
Sağolasın Ediz [emoji4] [emoji1317]Heesh yazdı:Evet harika bir model gerçekten nish bir seçim ve cüretkar aslında speedynin normalinde. Farklı güzel zamanlar göstersinscarbo yazdı:Ediz sağolasın [emoji4][emoji1303][emoji1303] bileklerim 18 cm, teşekkür ediyorum, fosfor gerçekten seamasterlar gibi çok güçlü hafif karanlıkta bile rahat belli oluyor.Heesh yazdı:Hayırlı olsun güle güle kullan Hakan 50 metre kısmına bende güldüm incelemeyazısı güzel 44 mm çapa göre saat kolunda tam durmul senin bilekler benden daha büyük sanırımrenk ve detayları çok hoş fosforlu resmi aşırı güzel [emoji1303]
Sağolun [emoji1303][emoji1303] katılıyorum özelliklele karbon köprüler lazer işlemeler vs satın almadan önce benide kendine çekmişti, adamlar biliyor nasıl kanımıza gireceklerini [emoji1]fangrex yazdı:Hayırlı olsun. Mekanizma mükemmel görünüyor. Güzel zamanlarınıza eşlik etsin [emoji846]
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 316 misafir
|