Eveettt , saatime kavutum

Ve bir Glycine Airman NOON 1953 , ger癟ekten eski versiyon ile birebir ayn覺 yapm覺lar san覺r覺m eski olan覺 40mm bu 42mm. 襤lk 24 kadranl覺 pilot saati olarak 羹retilmi g繹renler saati eski zannediyorlar ve bu benim 癟ok houma gidiyor

bu saati almam da bilgisini ve d羹羹ncelerini benimle paylaan #Ahmetrefik bey e 癟ok teekk羹r ederim.
Saatin art覺lar覺na gelirsek birebir eski versiyon ile ayn覺 olmas覺 benim i癟in 癟ok g羹zel oldu, 42mm olmas覺na ramen benim gibi ince say覺labilecek bilekte bile g羹zel g繹z羹k羹yor ve kay覺 alternatifi 癟ok , 200m su ge癟irmezlik var, 1000 limitli 羹retmiler bendeki 54 numara, cam hafif bombeli vintage havas覺n覺 korumu . kutusu bile vintage havas覺nda, ve sadece kollar覺nda Super Luminova var oda g羹zel d羹羹n羹lm羹 bir ayr覺nt覺 rakamlarda da olsa bence bu havay覺 vermezdi.
Eksi y繹nleri ise , saate tam kar覺dan yukar覺dan bak覺nca b羹y羹te癟 AM yaz覺s覺n覺n M sini biraz kesiyor san覺r覺m biraz b羹y羹k yapm覺lar eski versiyonda PM ve AM daha merkeze yak覺n o y羹zden bu s覺k覺nt覺 yok , g羹neli havada b羹y羹te癟in 覺覺k izi kadrana d羹羹yor bu kadranda bir lekelenmeye sorun olur mu bilemedim , kasan覺n kenarlar覺 癟ok parlak ve d羹z belki f覺r癟alanm覺 olabilirdi ve bezelin t覺rt覺klar覺 biraz basit olmu gibi daha belirgin olabilirdi kal覺n dililer olabilirdi .
Benim ilk izlenimlerim imdilik bu kadar. Teknik 繹zellikler hakk覺nda 癟ok bilgi sahibi olmad覺覺m i癟in kullan覺lan makine ne kadar iyi ne kadar k繹t羹 bilemiyorum . teknik bilgilerini de paylaaca覺m . Tabi Ahmet bey de uzun s羹redir kulland覺覺 i癟in kendisinin fikirleri de benim i癟in 繹nemli