Cct yazdı:Buna çok uzun yazacağım

Şimdilik güle güle kullan, süper tercih diyorum

Harika bir yazı olmuş, çok teşekkürler
İncelemede katılmadığım tek bir nokta var. O da
giriş seviyesi olmadığı yönündeki kısım.
PAM000 aslında bayağı giriş seviyesi ama nasıl bir giriş seviyesi?
Ben bu modeli aldığımda aklımda farklı markalar, rakam olarak daha pahalı Panerai'lar vardı ve bunlara ulaşacak bütçemde vardı. Buna rağmen 000'ı tercih ettim. Bunun bir çok nedeni var..
PAM000'ı en iyi tabir edeceğim kelime
yeterli oluşu. Markaya ait tüm tasarım öğelerini çok net bir şekilde vermesi ve hiç dezavantaja sahip olmaması (Düşük WR, Pleksi Cam, Komplikasyon, Çok büyük çap) seçimimde çok önemli olmuştu. Hala daha takacağım saate karar veremezsem elim mutlaka buna gidiyor.
PAM000 saat piyasasında çok az modelin sahip olduğu netliğe ve kullanışlılığa sahip. İnce bir kayışla toplantılarda takılabiliyor. Kalın, sert bir kayışla haftasonu takılabiliyor. Henüz beğenmediğin kauçuk kayış yazın tatillerde inanılmaz güzel oluyor. Kadranın sade ama çok iyi işlenmiş olması insanı hiç yormuyor. Kayış konusunda ise en başarılı model yine PAM000. Diğer üst modeller farklı index renklerine sahip olduklarından belli renk aralığındaki kayışlarla güzel duruyor. PAM000 ise iyi ışık aldığında beyaz - bej gibi görünen indexleriyle neredeyse tüm kayış renklerine uyumlu. Örnek verecek olursam 532 faux patina indexleri ve siyah kasası ile sadece belli renk aralığındaki kayışlarla güzel, 372'de böyle.
Bütçesi elveren tüm saatseverlerde bulunması gereken muazzam bir parça edinmişsin. Tekrar güle güle kullan

Her türlü saat itinayla takılır.