TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rolex Oyster Perpetual No Date 116000 Kutu A癟覺l覺覺

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Oyster Perpetual No Date 116000 Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj SeRxx » 08 May 2015, 14:02

Yani bu t羹r s覺k覺nt覺lar normal iken ne gerek var bo savunmalara anlam veremiyorum. 襤svi癟re'nin havas覺yla ne alakas覺 varsa art覺k :)

Deiim icin giriimlerde bulunman覺z覺 tavsiye ediyorum. 襤癟i a癟覺lacaksa eer, ilem bittikten sonra bas覺n癟 testi vs yapmalar覺n覺 da hat覺rlat覺n mutlaka [emoji106]
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj Cct » 08 May 2015, 14:10

Akamlar覺 souk oluyor 襤svi癟re'de ama :o Akam teslimat覺yla yola 癟覺kt覺ysa zaar :geek: :lol:

aka bir yana deiim m羹mk羹n olmuyorsa ben i癟ini a癟t覺rmakta problem g繹rm羹yorum. Zaten SeRxx'in de belirttii gibi bas覺n癟 testi rutin ilemlerden biridir, mutlaka yaparlar. Ayr覺ca hassasiyet ilemi i癟in mekanizma kasadan s繹k羹lm羹yor. Yine sevgili Onat'覺n da bahettii gibi gayet basit bir ilem :thumbup:
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Mesaj Yase » 08 May 2015, 14:17

B覺癟ak koleksiyonu yapan beyefendiler de bana elik ederse saatim kendi kendine normale d繹nene kadar t羹m Rolex'i rehin almak istiyorum beni niye 羹z羹yorlar b繹yle :cry:
Yase

Kay覺t: 21 Eyl 2014, 17:19

Mesaj kilimanjaro » 08 May 2015, 15:41

Yase , son 1 haftad覺r yapt覺覺n 繹l癟羹mlerdeki ortalama sapmay覺 s繹yleyebilir misin ?
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Mesaj Yase » 08 May 2015, 16:12

Henuz 1 hafta dolmad覺 Kilimanjaro o kadar sabredemedim 3. g羹ndeyim u an. 2 g羹n羹n ortalamas覺 +11.5 sn.
Yase

Mesaj kilimanjaro » 08 May 2015, 16:15

Yase yazd覺:Henuz 1 hafta dolmad覺 Kilimanjaro o kadar sabredemedim 3. g羹ndeyim u an. 2 g羹n羹n ortalamas覺 +11.5 sn.

Servis konusu elbetteki senin karar覺n ... ama kesinlikle d羹zelecektir ... oranlar o kadar da k繹t羹 deil.S覺caklar覺n artmas覺yla sapma 2 - 3 sn daha azalacakt覺r.Bu da ortalama +4 e tekab羹l eder zaten ve bu da giderek iyileecektir.
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Mesaj Yase » 08 May 2015, 16:24

Biraz daha bekleyeyim bari. Her g羹n de ayn覺 eyleri yaz覺yorum burada kafay覺 yedim art覺k :lol:
Yase

Mesaj kilimanjaro » 08 May 2015, 16:43

Benim saat 2 aydan sonra kendini bulmu ve 3. ay覺n sonunda , 1 ayl覺k 繹l癟羹m +1 saniyeye kadar d羹m羹t羹 ... ama ne olduysa oldu u bizim mehur TSF yemeinden sonra saat sap覺tt覺 ve u anda +3-4 sn civar覺 ... bu ie 癟ok kafa yormamak laz覺m ... kafay覺 s覺y覺rmamak i癟in :D

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

ncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    G繹r羹nt羹leme
    Yazar

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 16 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners