TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex 16610 vs Tudor BB58

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex 16610 vs Tudor BB58

Mesaj sieger » 12 Ağu 2019, 15:19

onuratamer yazdı:Sevgili Sieger, Sub hayirli olsun, guzel gunlerde kullanin. Saat tercihlerinizi cok basarili buluyorum. Kucuk bir duzeltme yapayim, M serisi 16610 sondan bir onceki seri, 2009'un sonlarina dogru bir de "random" seri 16610 cikti ki bir efsaneye gore bu seride "Parachrom" balans yayi kullanilmis. Bu bahsettigim submarineri uzun sure kullandim. Tudor BB'in de ilk cikan modelini kullanmistim.

BB58'i gectigimiz hafta elimde gorup inceledim. Sizin de yazdiginiz gibi cok guzel bir saat olmus. Ama nedense onca sadeligine ragmen kadran biraz sisko duruyor sanki, 16610'daki o zerafet yok. Bunda bombeli camin da etkisi olabilir tabi ki.

Aaa bilgilendirme icin cok tesekkurler hocam. Bendeki saat amerika 2009 aralikti yanilmiyorsam, random seriali bilmiyordum acikcasi, bakayim ona bir, eger oyle kullanilmissa su anki 116610 ile ayni mekanizma mi diyorsunuz? Rolex yapiyor boyle seyler sasirmam acikcasi.

Evet o zarafet konusuna da cok katiliyorum, eski 6538de var olan zarafet de yok, belki bilerek yapmislardir, zira onu da koysalardi suphesiz var olan en iyi sub olabilirdi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
instagram.com/archpatek
Kullanıcı avatarı
sieger

Mesaj onuratamer » 12 Ağu 2019, 16:17

eger oyle kullanilmissa su anki 116610 ile ayni mekanizma mi diyorsunuz?

Read more: viewtopic.php?f=13&t=31715&start=12#ixzz5wOOoZh5K

Forumlar bu konuda ikiye bolunmus durumda, ama Parachrom var ise seramik Sub'lar ile ayni mekanizma kullanilmis oluyor. Bir de random serilerde buyutecli tarih gostergesine AR kaplama uygulandigi bilgisi var. Bence bu dogru olabilir, cunku benimkinde farkli acilardan bakildiginda buyutecte AR kaplamaya ozel mavi yansimalar oluyordu.
Kullanıcı avatarı
onuratamer

Mesaj Serkanasn » 12 Ağu 2019, 18:20

Elinize sağlık, no dateyi hali hazırda kullanıyorum, bb58 ise çok benzeri olduğu için forumdan kıymetli bir arkadaşa geçti, her ikiside oldukça güzel, göz alıcı ve sağlamlığı ile ünlenmiş saatler tercih konusunda Submarineri daha yakın bulsamda gmt pepsi tudor keyifle kullandığım bir model, tekrar teşekkür ederim inceleme için, herkese iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Serkanasn

Mesaj MehmetKaratürk » 13 Ağu 2019, 02:00

Çok güzel inceleme olmuş Hüseyin bey, tebrikler cidden
Tudor tüm övgüleri hakeden bir saat bence özellikle Bb58 modeli
Yalnız marka algısını yükseltmek için rolex in çatısı altında sürdürmekten başka çaresi yok en azından birazdaha zamana ihtiyacı var gibi
Rolex de buna yardımcı olup şuan gelmiyor isim yazalım size dönüş yapalım gibi taktikler ile arz talep dengesini kurguluyor haklı olarak
Satış politikasını Rolex ile bir tutmakla birlikte başarısını her geçen gün arttıracağa benziyor
Başka incelemeler ve açılışlar bekliyorum :thumbup:
Olmadı diye üzüldüğün dua'ya, gün gelir sevinirsin
Kullanıcı avatarı
MehmetKaratürk

Mesaj sieger » 13 Ağu 2019, 11:58

Mkaraturk yazdı:Çok güzel inceleme olmuş Hüseyin bey, tebrikler cidden
Yalnız marka algısını yükseltmek için rolex in çatısı altında sürdürmekten başka çaresi yok en azından birazdaha zamana ihtiyacı var gibi
Rolex de buna yardımcı olup şuan gelmiyor isim yazalım size dönüş yapalım gibi taktikler ile arz talep dengesini kurguluyor haklı olarak
Satış politikasını Rolex ile bir tutmakla birlikte başarısını her geçen gün arttıracağa benziyor

Saolun Murat hocam, cidden bu taktik mi yoksa durum boyle mi bilmiyorum. Ben heritage ranger aldigimda da durum boyleydi uzun sure gmt sordugumda da boyleydi. Bilerek mi bilmeden mi, onu hic anlayamiyorum iste :)

instagram.com/archpatek
Kullanıcı avatarı
sieger

Mesaj Serkanasn » 13 Ağu 2019, 14:22

sieger yazdı:
Mkaraturk yazdı:Çok güzel inceleme olmuş Hüseyin bey, tebrikler cidden

Saolun Murat hocam, cidden bu taktik mi yoksa durum boyle mi bilmiyorum. Ben heritage ranger aldigimda da durum boyleydi uzun sure gmt sordugumda da boyleydi. Bilerek mi bilmeden mi, onu hic anlayamiyorum iste :)

Tam olarak taktik denebilir mi bilmiyorum ama arz kısmında bir kısıntı olduğu aşikar, iyi bir teknik olduğu talebin artmasından anlaşılsa da bu bir trigonometrik eğri gibi biryerden sonra tudoru bulamıyorsak eşdeğer Omega iwc var denilip markanın satışlarını etkileyebilir, Rolex yok Tudor da yok durumu biraz iyi ama işin suyunu çıkardıklarında daha iyi olur mu onu bilemiyor insan.
Kullanıcı avatarı
Serkanasn

Mesaj gokhangirgin » 13 Ağu 2019, 14:52

Serkan beyin degindigini noktaya katiliyorum ve kendi fikrimi eklemek isterin.
Rolex bulamayan rolexi aramay devam edecektir. Ama tudoru bulmakta cok sikinti olursa rahatlikla baska markalara yonelebikecekleri icin Tudor bu risklere girmez.
Rolex altina siginmak bence su an onlarin isine yariyor. Yoksa markaya guven veya talep okadar olmazdi bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
gokhangirgin

Mesaj debra » 13 Ağu 2019, 18:56

Sub öyle bi tasarım ki, ne yapılsa yanında fragman geliyor. Misal ben vintage tasarım aşığı biriyim bb e de bayılıyorum ama dönüp bakıyorum sub yani. Maxi case olayında yanında savaşıyorum hüseyin hahaha.

Not: lütfen açılış da yapar mısın...

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
debra

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 26 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners