onuratamer yazdı:Sevgili Sieger, Sub hayirli olsun, guzel gunlerde kullanin. Saat tercihlerinizi cok basarili buluyorum. Kucuk bir duzeltme yapayim, M serisi 16610 sondan bir onceki seri, 2009'un sonlarina dogru bir de "random" seri 16610 cikti ki bir efsaneye gore bu seride "Parachrom" balans yayi kullanilmis. Bu bahsettigim submarineri uzun sure kullandim. Tudor BB'in de ilk cikan modelini kullanmistim.
BB58'i gectigimiz hafta elimde gorup inceledim. Sizin de yazdiginiz gibi cok guzel bir saat olmus. Ama nedense onca sadeligine ragmen kadran biraz sisko duruyor sanki, 16610'daki o zerafet yok. Bunda bombeli camin da etkisi olabilir tabi ki.
Aaa bilgilendirme icin cok tesekkurler hocam. Bendeki saat amerika 2009 aralikti yanilmiyorsam, random seriali bilmiyordum acikcasi, bakayim ona bir, eger oyle kullanilmissa su anki 116610 ile ayni mekanizma mi diyorsunuz? Rolex yapiyor boyle seyler sasirmam acikcasi.
Evet o zarafet konusuna da cok katiliyorum, eski 6538de var olan zarafet de yok, belki bilerek yapmislardir, zira onu da koysalardi suphesiz var olan en iyi sub olabilirdi

Sent from my iPhone using Tapatalk