癟ok uzatmayaca覺m arkadalar saatim k覺ymetlim rolex sub no date 114060
inceleme yapamayaca覺m 癟羹nk羹 hala d繹n羹p an覺l覺n incelemesini okuyorum bence gayet yeterli
resimler 癟ok k繹t羹 imdiden 繹z羹r dilerim inallah daha iyi ortamlarda daha g羹zelleri olur
gelelim hikayeme rolex tutkusu nas覺l olutu AVM lerde 繹n羹nden ge癟tiim sar覺 覺覺kl覺 ve g羹zel rolex yeilinin birletii vitrinler beni 繹ncelikle markan覺n b羹y羹s羹ne kapt覺rd覺 (tabi fiyat sorunca b羹y羹 hayal meyal kalmad覺) daha sonra Google amcaya rolex yaz rolex fiyat yaz derken birg羹n tsf ye denk geldim a癟t覺m okudum adamlara ne oluyor dedim ya bu sevgi ak nedir ne saatm覺 dedim tabi bu arada ben daha lacoste ve calvin klein saat tak覺yordum. TSF yi okuduk癟a saatin otomatik saat olduunu ve kulland覺k癟a y覺llar ge癟tikce arap misali g羹zelleen an覺lar覺n payla覺ld覺覺 ve inallah 癟ocuum olursa ona b覺rakaca覺m deerli bir par癟am olmas覺 gibi bir癟ok g羹zel ey 繹rendim.
Evet gelelim nerden 癟覺kt覺 rolex ve tabiki forumda okuduk癟a al覺nacaksa ilk rolex submariner olmal覺 bunu 繹rendim ve okuduk癟a y羹ksek fiyat覺na ramen sahip olma istei gittik癟e artt覺 ve bu para biriktirmeye balamamla devam etti yakla覺k 1 sene sonra belli bir miktara geldi.
bunun nas覺l bir delilik olduunu 繹yle anlat覺m einiz benim i癟in bu kadar biey arat覺rmad覺n biraz benle ilgilen yeter bakt覺覺n vs... laflar s繹ylemeye balad覺ysa ve al kurtulal覺m demeye balad覺ysa siz rolex i癟in olmusunuzdur.Daha bu saat i癟in sabaha kadar konuurum ama uzatmay覺m
ve en sonunda bug羹n mutlu son....