Anesthesia forumda sahip olan kullan覺c覺lar覺n listesi altta, zaten 癟ok fazla deil. Forumda youn fotoraf payla覺m覺 yapan kiilerden Serdar farkl覺 bir saat takas覺nda deerlendirdi, dier kat覺l覺mc覺larda 癟ou aktif deil veya forum d覺覺ndan olanlar var

Acc ve ben 癟覺kanlar覺n yerine saatleri de al覺nca bizde fazla saat oldu, ben arada iki tane yan yana tak覺p payla覺r覺m

Acc payla覺m pek yapam覺yor ilerden, dier 羹yelerde pek bizler gibi youn payla覺m yapam覺yorlar doal olarak. Bayilerden sat覺lan saatlerde var. Birde FatihGS var halen saatini teslim almayan distrib羹t繹r'den. O da eskiden 癟ok s覺k saat payla覺yordu gene ilerden art覺k kat覺l覺m yapam覺yor. Saat 繹zel proje i癟in olduk癟a y羹ksek liste fiyatl覺 ve az bilinen l羹ks bir marka / model olunca herkesin almas覺 kolay bir marka hi癟 deildi. yelerin geneli 癟abuk elden 癟覺kabilen saatleri tercih ediyorlar. S覺k s覺k mecburen al sat yapmak zorunda kal覺n覺nca insanlar 癟ekinir kat覺lmaya. Hak vermek laz覺m mant覺ken doru bir yakla覺m. ou 羹yemiz i癟inde manevi bir deeri yok saatin bu nedenlerden kat覺l覺m覺n belli seviyelerde kalmas覺 normal. Ondan dolay覺 payla覺m nispeten az ama proje u hali ile 癟ok harika oldu benim ad覺ma. Zaten normalde 10 adet yap覺lacakken bu adetlere 癟覺kt覺

B繹l羹mlerde payla覺mlar覺m覺z var zaten saat tepede duruyor

Forum ahalisi s覺k覺lm覺t覺r saati g繹rmekten

Ger癟i art覺k oraya baka bir marka gelecek yak覺nda
Watchonista benden biraz yeni fotoraf bekliyor orada bir incelemesi yay覺nlancak ondan sonra bir tak覺m yabanc覺 al覺c覺larda olacak ikinci parti i癟in. TSF i癟in aynen Steinhart TSF SE modellerinde olduu gibi d羹nyadan farkl覺 kiilerin kollar覺nda da bu saatin olmas覺 g羹zel olacakt覺r
TSF C2 Kat覺l覺mc覺 Listesi
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=204&t=11752#p213215