TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Submariner Date 126610LV 'Starbucks' Mk2 Açılışı

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Submariner Date 126610LV 'Starbucks' Mk2 Açılışı

Mesaj Heesh » 14 Haz 2025, 01:08

scarbo yazdı:
Heesh yazdı:Hayırlı olsun Hakan bizi yaktın zevkler yine aynı paralel de benim de tek istediğim Rolex modeli bu bileğinde çok güzel olmuş
Omega ben de kullanıyorum Rolex ile aradaki farklarıda iyi anlatmışsın
Omega nın biraz daha ekmek yemesi lazım güle güle kullan [emoji91]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ediz çok sağol :champ: , muhakkak sende buluşacaksın hatta daha güzelleri denk gelecektir, sağol iyi dileklerin için, OMEGA da müthiş kullandığım en iyi saatlerdendi halen özlerim.
Bizim biraz daha harcımız var Starbucks a kahvesinden devam şuanlık :) sen seamasterı saattın mı yoksa ? Bu ar ad a yeni bir master yapıyorlar şuan yeni kalibre ve daha küçük boyda umarım seamaster yapmazlar [emoji23][emoji23]

Kullanıcı avatarı
Heesh

Mesaj scarbo » 14 Haz 2025, 09:45

Heesh yazdı:
scarbo yazdı:
Heesh yazdı:Hayırlı olsun Hakan bizi yaktın zevkler yine aynı paralel de benim de tek istediğim Rolex modeli bu bileğinde çok güzel olmuş

Ediz çok sağol :champ: , muhakkak sende buluşacaksın hatta daha güzelleri denk gelecektir, sağol iyi dileklerin için, OMEGA da müthiş kullandığım en iyi saatlerdendi halen özlerim.
Bizim biraz daha harcımız var Starbucks a kahvesinden devam şuanlık :) sen seamasterı saattın mı yoksa ? Bu ar ad a yeni bir master yapıyorlar şuan yeni kalibre ve daha küçük boyda umarım seamaster yapmazlar [emoji23][emoji23]

Ben seamaster'ı sattım ama fiyatında kullandığım en güzel saat olabilir o fiyat seviyesinde, yeni bir seamaster yapıyorlarsa 1 mm küçülür bence ama bu yeni calibreleri 8750 sanki 35 mm veya daha küçük saatler için, kadın saatleri çin olabilir.
Kullanıcı avatarı
scarbo

Mesaj Heesh » 14 Haz 2025, 10:52

scarbo yazdı:
Heesh yazdı:
scarbo yazdı:

Ben seamaster'ı sattım ama fiyatında kullandığım en güzel saat olabilir o fiyat seviyesinde, yeni bir seamaster yapıyorlarsa 1 mm küçülür bence ama bu yeni calibreleri 8750 sanki 35 mm veya daha küçük saatler için, kadın saatleri çin olabilir.
Ben hala sende sanıyordum. Evet fiyatına göre efsane bir saat belki yeni bir seamaster yapmıyorlardır. Ama seamaster 40 mm boy ve biraz inceliği hak ediyor. Senin Rolex ama bana göre en çok alınası renk tonu hem siyah hemde çok iyi bir yeşili var fazla spor olmadan her yöne gidecek bir renk gerçekten

Kullanıcı avatarı
Heesh

Mesaj scarbo » 14 Haz 2025, 11:58

Maalesef sattım,seamaster'ın şimdiki boyutu güzel (bana göre tabi tam cuk oturuyordu bana) ,Rolex bu bezel ile beni de kandırdı (saatte her şey tam olması gerektiği gibi ton- hissiyat- konfor ) peşindeydim sonunda aldık, senin gibi düşünüyorum aynı fikirdeyiz.
Kullanıcı avatarı
scarbo

Mesaj Heesh » 14 Haz 2025, 19:32

scarbo yazdı:Maalesef sattım,seamaster'ın şimdiki boyutu güzel (bana göre tabi tam cuk oturuyordu bana) ,Rolex bu bezel ile beni de kandırdı (saatte her şey tam olması gerektiği gibi ton- hissiyat- konfor ) peşindeydim sonunda aldık, senin gibi düşünüyorum aynı fikirdeyiz.
Rolex özel dikim takım elbise gibi cidden ve en güzelini almışsın güzel zamanlar göstersin

Kullanıcı avatarı
Heesh

Mesaj haylo » 14 Haz 2025, 19:52

Çok iyi. Benim de listemdeki saatlerden birisi. Güzel günlerde kullanın, hayırlı olsun

Kullanıcı avatarı
haylo

Mesaj scarbo » 14 Haz 2025, 22:46

Heesh yazdı:
scarbo yazdı:Maalesef sattım,seamaster'ın şimdiki boyutu güzel (bana göre tabi tam cuk oturuyordu bana) ,Rolex bu bezel ile beni de kandırdı (saatte her şey tam olması gerektiği gibi ton- hissiyat- konfor ) peşindeydim sonunda aldık, senin gibi düşünüyorum aynı fikirdeyiz.
Rolex özel dikim takım elbise gibi cidden ve en güzelini almışsın güzel zamanlar göstersin

Ediz çok sağol :champ: :champ:
Kullanıcı avatarı
scarbo

Mesaj scarbo » 14 Haz 2025, 22:46

haylo yazdı:Çok iyi. Benim de listemdeki saatlerden birisi. Güzel günlerde kullanın, hayırlı olsun

Sağolun, çok teşekkürler :champ: :champ:
Kullanıcı avatarı
scarbo

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 284 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners