Haberin kaynağı
http://gundem.milliyet.com.tr/villalar-soyuldu-ali-sen-in-12-bin-euro-luk-ozel-fenerbahce-saati-de-calindi/gundem/gundemdetay/07.07.2012/1564076/default.htm
Ben Cimbomluyum, Fenerbahçenin saat hususundaki acemiliğine doğrusu çok şaşırdım. Çünkü saat dediğiniz şey imajdır, İmaj da markada yatar. Bari orada hiç marka yazmasaydı sadece fener logosu görünseydi. Jacques Lemans saati fenerin imajına zarar verir. Rolex, Patek Philip, IWC takmaya alışmış 12.000 euro sayacak fenerli zenginler bu saatleri kollarına gururla takamazlar kimse kusura bakmasın. Klüpte hiç mi saat hususunda deneyimli yönetici yoktu ki böyle bir saçmalık yapmışlar.
Ben klübe bağışta bulunacak olsam, o kadar para saydıktan sonra bile bu marka saati almam, saatiniz sizde kalsın kardeşim derim. Bu işlerde büyük dolaplar dönüyor. 12.000 euro az para değil ama fenerin bu tip bağışlara zaten ihtiyacı yok. İhtiyacı yoksa ne diye böyle bir saçmalık yapmışlar anlaşılır gibi değil.
Not: Sorun imaj meselesidir. Herhangi bir bağışa ihtiyacı olmayan Fenerbahçe'nin yüzüncü yılı üst düzey bir marka ile taçlandırması meselesidir. Dalya demiş her hangi bir kurum yada firma değil Fenerbahçedir.