TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ali Şen'in Nadide??? Jacques Lemans Saati Çalınmış!

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj tachyon » 10 Tem 2012, 03:06

Başka bir forumda bu haberi okuyunca aşağıda ki yorumu yapmıştım. Tsf müdavimlerine kendi yorumumu alıntı olarak buraya kopyalıyorum. Bu başlıktan eminim güzel görüşler çıkar.

Haberin kaynağı
http://gundem.milliyet.com.tr/villalar-soyuldu-ali-sen-in-12-bin-euro-luk-ozel-fenerbahce-saati-de-calindi/gundem/gundemdetay/07.07.2012/1564076/default.htm

Ben Cimbomluyum, Fenerbahçenin saat hususundaki acemiliğine doğrusu çok şaşırdım. Çünkü saat dediğiniz şey imajdır, İmaj da markada yatar. Bari orada hiç marka yazmasaydı sadece fener logosu görünseydi. Jacques Lemans saati fenerin imajına zarar verir. Rolex, Patek Philip, IWC takmaya alışmış 12.000 euro sayacak fenerli zenginler bu saatleri kollarına gururla takamazlar kimse kusura bakmasın. Klüpte hiç mi saat hususunda deneyimli yönetici yoktu ki böyle bir saçmalık yapmışlar.

Ben klübe bağışta bulunacak olsam, o kadar para saydıktan sonra bile bu marka saati almam, saatiniz sizde kalsın kardeşim derim. Bu işlerde büyük dolaplar dönüyor. 12.000 euro az para değil ama fenerin bu tip bağışlara zaten ihtiyacı yok. İhtiyacı yoksa ne diye böyle bir saçmalık yapmışlar anlaşılır gibi değil.

Not: Sorun imaj meselesidir. Herhangi bir bağışa ihtiyacı olmayan Fenerbahçe'nin yüzüncü yılı üst düzey bir marka ile taçlandırması meselesidir. Dalya demiş her hangi bir kurum yada firma değil Fenerbahçedir.

Resim
Kullanıcı avatarı
tachyon

Re: Ali Şen'in Nadide??? Jacques Lemans Saati Çalınmış!

Mesaj herofb » 10 Tem 2012, 08:40

özetle çekemiyorum demişsiniz , olsun canınız sağolsun

siz 200.yılınızda gururla Patek yaptırırsınız sayın 100.yılında şampiyon olamayan tek takım taraftarı

bakın sayın Galatasaray'lılar Fenerbahçe'ye giydirmeye fırsat koladığınızı biliyorum ama biraz akıl , mantık ve sağduyu arıyorum
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj SeRxx » 10 Tem 2012, 09:00

herojd11 yazdı:siz 200.yılınızda gururla Patek yaptırırsınız

Şampiyon olabilirlerse ...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj tachyon » 10 Tem 2012, 09:20

herojd11 yazdı:özetle çekemiyorum demişsiniz , olsun canınız sağolsun

siz 200.yılınızda gururla Patek yaptırırsınız sayın 100.yılında şampiyon olamayan tek takım taraftarı

bakın sayın Galatasaray'lılar Fenerbahçe'ye giydirmeye fırsat koladığınızı biliyorum ama biraz akıl , mantık ve sağduyu arıyorum

:lol:
Pardon neyi çekemiyormuşum?
Jacques Lemans gibi ikinci hatta üçüncü sınıf bir saat markasınımı?

Ne yazıkki konunun özünü kaçırmışsınız. Olay Fener - Cimbom olayı değil olay böyle büyük bir camianın taraftarlarını enayi yerine koyar gibi 12 bin euro gibi bir rakama bu markayı kakalaması. Kusura bakmayın ben çok uzun zaman önce cocuklar gibi takım tartışmalarını bir tarafa bıraktım. Eğer takım tartışmasına girilecekse moderator bu konuyu silebilir. :thumbup:

Not: Aynı şeyi bizim Galatasaray yapsa yukarıda yaptığım eleştirinin çok daha sertini Galatasaraylı yöneticilere yaparım.

Edit: Not eklendi
En son tachyon tarafından 10 Tem 2012, 19:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
tachyon

Mesaj mvurucu » 10 Tem 2012, 09:34

Ben buradaki vizyon problemine katılıyorum, bu çekememezlik falan da değil,
aynı şeyi galatasaray yapsa bunu da çapsızlık ve yönetimsel becerisizlik olarak nitelendiririm.

Koskoca fenerbahçe 100. yılı için adetli limitli bir saat çıkarıyor ve bunu 12.000 eurodan satıyorsa bu saatin uzun yıllar gururla saklanacak kalite ve statüde bir saat olması gerekir.
Burada sadece saate gönül veren saat seven insanların bir arada olduğu bir forum limitli bir saat yaptırıp belli bütçede belli bir ulaşım gücünde bile steinhart gibi kalitesini ispatlamış bir markayı seçerken 100 senelik kulübün 100. yılı için jacques lemans seçmesi bence de hayal kırıklığıdır.
Bu arada sayın herojd 100. yılında şampiyon olamayan tek takım taraftarı demişsiniz ama burada amaç takım tartışması değil konu gerçekten tartışmaya değer bir konu bence de çünkü ortada bir vizyon/kalite ve yüksek meblağ sorunu var

NOT:100. yıllarında şampiyon olamamak kulüplerin büyüklüklerini etkileseydi Real Madrid Manchester United ve daha nice kulüp bugün dünyanın en iyi takımları diye anılmazdı.
Önemli olan 100. yılda şampiyon olmak değil o 100 yıla sığdırabildiklerinizdir.
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj herofb » 10 Tem 2012, 09:36

Fenerbahçe taraftarı neyin enayilik olup olmadığı çok iyi bilir merak etmeyin , bu saat altın ve yalnızca 100 adet var yani bu saat Casio olsa yine anısı için 100 kişi daha yüksek bedelleri de verirdi o zaman siz bu saate enayilik diyorsanız Asr-ı Fener'i falan görürseniz bayılırsınız 2000 €'ya kitap mı olur diye , olur efendim olur biz Fenerbahçe'liyiz ben o kitap çıktığında alamıyorum diye oturup ağladım ama siz bunları anlayamazsınız

siz 100.yılınızda Pasta Limonata yerine 2 tane birşey çıkarsaydınız keşke
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj mvurucu » 10 Tem 2012, 09:47

İşte sayın herojd sorun burada bu renklere sevdalı insanları ne çıkarsak alırlar mantığıyla gören yönetici zihniyette

biz fenerliyiz alırız değil olay...ben de galatasaraylıyım ben de alırım, forması olsun, yatak takımı olsun, saati olsun, hatıra parası olsun alırım ancak aldığımında karşılığını isterim...

kulüpten aldığım lisanslı ürün 150 tl ise ama 5 tl lik tshirt üzerine baskı yapıp sadece o isim için 150 tl istenirse sorgularım.

Konu saat olunca da ama altın ve sadece 100 adet, casio olsa da alacak insanlar var demek bence yanlış...tabii ki var alacak insanlar hep te olacak
ama nasıl olsa insanlar körü körüne alıyor diye fahiş fiyatlarla satış bence sömürüdür...

Ben her ne kadar konuyu düzgünce anlatmaya çalışıp fikrimi beyan etsemde siz pasta-limonata falan diye yaklaşmaya devam ediyorsunuz.

Bu da normal çünkü biz real madrid i 2-0 dan 3-2 yendik dediğimde "ne var bizde antebi 3-0 dan 4-3 yenmiştik" diyen fenerbahçeliler de tanıyorum
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj Drago » 10 Tem 2012, 09:50

Ben bu saatin fotoğraflarını gazetede gördüğümde net olmayan fotoğraflarda markayı çok açık okuyamadım ama kelimelerin uzunluk ve şeklinden olsa olsa Audemars Piguet'dir dedim...Gerçekten kırk yıl düşünsem Fenerbahçe gibi büyük ve iddialı bir camiadan bu marka saat beklemezdim...

Hamasi mesajlara hiç gerek yok... İki kere iki dört eder...Bu seçim hiç olmamış...Fanatikliğe gerek yok ;)
Kullanıcı avatarı
Drago

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: bluebird64 ve 56 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners