TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Sizin İçin Saat Ne Demektir?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj cartier5 » 09 Tem 2012, 23:48

her gün taktığımız saatler sadece bir zaman gösterici olarak görülse bu kadar çeşit neden olsun ki saat kimileri için bir prestij kimilerine göre vazgeçilemez kimilerine göre ise kişinin kendisini yansıtan araç bu konuyu açmamda ki unsurlardan biride bu forumda ki değerli kullanıcıların saatler hakkında düşündükleri saat denince akıllarına gelenler saatlerin aslında bir kişilik meselesi olup olmadığını ve bunun gibi ölçüleri yansıtıp yansıtmadığını bizlere paylaşmanızdır
Kullanıcı avatarı
cartier5

Re: Sizin İçin Saat Ne Demektir?

Mesaj SeRxx » 10 Tem 2012, 00:19

Bu başlık size yardımcı olacaktır :arrow: viewtopic.php?f=12&t=8487#axzz20A957Or1
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj herofb » 10 Tem 2012, 00:50

Cartier5 açtığınız konuların hastasıyım yakında yumurta mı tavuktan rolex mi kinder surprise'den çıkar gibi bir seyler bekliyorum :champ:

Bir de cevap vermemiştiniz ama hala cok merak ediyorum once tek saat kullanma hakkım olsa "cartier Santos" dediniz üstelik nickynizde cartier ama sonra en efsanevi saatler oylamasında aday olmasına rağmen Santos'u secmediniz ?
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 10 Tem 2012, 08:33

herojd11 yazdı: yumurta mı tavuktan rolex mi kinder surprise'den çıkar

:lol:
kinder surprise'den Rolex'in çıkması tam bir surprise olur netekim.. :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj cartier5 » 11 Tem 2012, 03:24

herojd11 yazdı:Cartier5 açtığınız konuların hastasıyım yakında yumurta mı tavuktan rolex mi kinder surprise'den çıkar gibi bir seyler bekliyorum :champ:

Bir de cevap vermemiştiniz ama hala cok merak ediyorum once tek saat kullanma hakkım olsa "cartier Santos" dediniz üstelik nickynizde cartier ama sonra en efsanevi saatler oylamasında aday olmasına rağmen Santos'u secmediniz ?

cartier kullanmış olduğum benim için efsane bir saat fakat objektif baktığımız zaman cartier bir efsane değil nick olarakta aklıma cartier geldi yazdım cartier benim için güzel bir deneyimdi

açtığım konularla ilgili de haklı olabilirsiniz yaptığınız kinder benzetmesi gururumu incitmedi değil ama konuyu açtıysak yorumlara katlanıcaz demek ama eğer açtığım konulardan rahatsızlık duyuyosanız bir daha konu açmayıveririz
Kullanıcı avatarı
cartier5

Mesaj herofb » 11 Tem 2012, 09:28

cartier incinme söz konusu ise kusura bakmayın amacım kırmak değildi ama böyle saçma bir örnek vererek açtığınız konuların bazılarının anlamsız , diğerlerinin ise hali hazırda forumda çokça konuşulmuş konular olduğunu abartılı bir şekilde vurgulamak istedim

istediğiniz kadar konu açıp merakınızı giderebilirsiniz fakat bence önce biraz forumu okuyup bilgi edinirseniz zaten bir çok sorunuza cevap bulacağınızı düşünüyorum

bu arada Santos benim için efsane (hatta bir çok otoriteye göre) o yüzden hem tek saatim olsun diyip hemde seçmemeniz garip gelmişti , cevabınız için teşekkürler
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj 2fast4u » 11 Tem 2012, 09:47

saat prestij aksesuar imaj demektır. ;) o nedenle çakma saat takanlara burda kötü gözle bakılır hatta bakılmaz yok sayılır
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj asymptote » 11 Tem 2012, 10:23

2fast4u yazdı:saat prestij aksesuar imaj demektır. ;)

Bir miktar da mekanik sevgisi diyelim biz.. ;) :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: sphinx ve 83 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners