TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Diesel Saat Hakkında Bilgi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Diesel Saat Hakkında Bilgi

Mesaj Attila » 05 Tem 2012, 10:20

arkadaşlar merhaba. forumu takip ediyorum ama üye olmak bugüne kısmetmiş. başka forumlarda da burada da diesel incelemelerine hiç rastlamadım. dahası adı bile geçmiyor. bunu merak ettim. çünkü bir diesel almayı düşünüyorum ve hiçbir bilgi yok:)

önceki saatin şuydu, baya büyüktür ama 1,92 cm 113 kilo olunca pekte sırıtmıyor:)

Resim

ayrıca şunuda öğrenmek istiyorum üstadlarımızdan, resimde ki saat tarzlarını beğeniyorum. bu tarzın bi adı var mı? marka olarak WELDER ve dieselin tasarımlarını beğeniyorum ama WELDER baya pahalı kaçıyor.
Kullanıcı avatarı
Attila

Re: Bu markayı kullanan yok mu?

Mesaj asymptote » 05 Tem 2012, 10:25

Diesel incelmesi bulamazsınız çünkü saat severler arasında pek kıymet verilmez, saat olarak pek bir değeri yoktur. Sahte saat almamakla iyi etmişsiniz, iç sesiniz doğru yönlendirmiş sizi. Bileğinize uygun ölçü olarak size U-boat gider, ancak onlar da pek ucuz değiller bildiğim kadarıyla..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Re: Diesel Saat Hakkında Bilgi

Mesaj drk » 05 Tem 2012, 22:13

Tw steel'e bakabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Attila » 06 Tem 2012, 00:39

asymptote yazdı:Diesel incelmesi bulamazsınız çünkü saat severler arasında pek kıymet verilmez, saat olarak pek bir değeri yoktur. Sahte saat almamakla iyi etmişsiniz, iç sesiniz doğru yönlendirmiş sizi. Bileğinize uygun ölçü olarak size U-boat gider, ancak onlar da pek ucuz değiller bildiğim kadarıyla..

baktım hocam u boat markasına u 1001 modelini beğendim ama 11bin lira gibi fiyatı var. ben bu rakkamı 12 taksitte bile ödeyemem:)

ayrıca ben dieseli iyi bilirdim. cevap veren bilini bulmuşsun sormak istiyorum neden kıymet bilinmez merak ediyorum
Kullanıcı avatarı
Attila

Mesaj Ziyaliv » 06 Tem 2012, 02:37

Diesel saatleri hepimiz biliyoruz ki FOSSİL GROUP tarafından üretilen bir ürünüdür. Piyasa da saat severler tarafından tercih edilen, özellikle tasarım, özgün saatler kullanmayı sevenler için tercih edilebilen ürünlerdir. Nihayetinde ele alırsak Diesel saatleri bugün Çin'de de üretilse de içerisinde kullanılan mekanizma CİTİZEN veya Seiko quartzlardan kasası da Çelik'ten üretiliyor.

Atilla kardesim Diesel saatleri bahsettigim gibi kalitesi orta seviyelerde olan celik kasası , citizen Quartz mekanizmali saatlerdir. Bütçe yuksek olsa U-boat lardan bahsedelim ama bu fiyatlarda özgün bir saat istiyorsan Diesel tercih edebilirsin. Tw ateşli de olabilir. Ama bu kadar özgün degillerdir.

Selamlar
En son Ziyaliv tarafından 06 Tem 2012, 10:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Saat, Saatçiden Alınır...."
Kullanıcı avatarı
Ziyaliv

Mesaj avsu07 » 06 Tem 2012, 09:22

Sayın Ziyaliv, sanırım asymptote kardeşime farkında olmadan haksızlık yaptınız. Zira kendisi Diesel saatler sahtedir demedi. Attila kardeşimizin önce " replika saatlere baktım , ancak sahte olduğunu bildiğimden ben mutlu olmazdım, bu yüzden Diesel saat aldım" yönündeki beyanı üzerine kendisi, "sahte saat almayarak, iyisini yapmışsınız" dedi.

Attila kardeşimizin mesajının bir kısmı silindiğinden , asymptote kardeşimin mesajı sizi yanılgıya sürüklemiş sanırım. ;)
Kullanıcı avatarı
avsu07

Mesaj asymptote » 06 Tem 2012, 09:51

avsu07 hay Allah razı olsun senden. Avukat dediğin böyle olur, savunma yaptığı kişinin müvekkili olması ve savunma yaptığı yerin duruşma salonu olması şartlarını aramaz :) :thumbup:
Moda saatleriyle ilgili artık yorumda bulunmama kararı aldım (tabi kendime hakim olabilirsem :))
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Ziyaliv » 06 Tem 2012, 10:12

Yazıyı silinen kısımını görmediğimden yanlış yorumda bulundum o zaman sayın asymtote den ÖZÜR DİLEYEREK yazımı duzeltiyorum.
"Saat, Saatçiden Alınır...."
Kullanıcı avatarı
Ziyaliv

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: bluebird64 ve 56 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners