TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Türkiye'de Daha mı Pahalı?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Rolex Türkiye'de Daha mı Pahalı?

Mesaj Gala » 28 May 2012, 14:33

Arkadaşlar foruma yeni katıldım ve öncelikle herkesi selamlamak istiyorum.

Şu anda Rolex Submariner ile ilgileniyorum ve araştırma içersindeyim. Crono24.com dan gördüğüm kadarıyla ülkemizdeki rakamlar Avrupa ülkelerinin üzerinde olduğunu ciddi şekilde düşünmeye başladım. Aradaki fark ile Avrupa seyehatini bedavaya getirme durumu dahi görünüyor.
Bu konuda Rolex sahipleri ne der? Birde şu var tabi mağazalarda pazarlık olayına girmedim doğrusu 13920 CHF etiket rakamı, pazarlıkla nerelere gelir?? . Rolex sahipleri ve kolleksiyonerleri bu konuda yardımcı olurlarsa sevnirim. İlgi gösteren herse şimdiden teşekkürler....
Kullanıcı avatarı
Gala
 
Mesajlar: 5
Kayıt: 28 May 2012, 13:32

Re: ROLEX Türkiye'de daha mı pahalı?

Mesaj cenk » 28 May 2012, 14:40

liste fiyatından %15 diyebiliriz :thumbup: en azından ben öyle biliyorum yanlışım varsa düzeltirler ;)
En son cenk tarafından 28 May 2012, 14:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
cenk
 
Mesajlar: 2514
Kayıt: 27 Şub 2010, 21:14

Re: ROLEX Türkiye'de daha mı pahalı?

Mesaj mertk » 28 May 2012, 14:40

Chrono24 te siyah celik bezel 8000 dolar civari.Rolexlerle ilgili bilgiye sahip bir cok arkadas vardir onlar yardimci olurlar ama bu kadar fiyat farki olucagini sanmiyorum ben 8-9 bin chf civarina alinir diye dusunuyorum.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk
 
Mesajlar: 1150
Yaş: 35
Kayıt: 02 Şub 2010, 00:42
Konum: Çekmeköy

Re: ROLEX Türkiye'de daha mı pahalı?

Mesaj vincefb » 28 May 2012, 14:42

4 haziranda Rolex liste fiyatlarına zam geliyor maalesef :?

Zamdan önce Chrono24 fiyatlarının biraz daha üstüne alınabiliyordu ;)

Zamdan sonra nasıl olucak göreceğiz :D
Kullanıcı avatarı
vincefb
 
Mesajlar: 3462
Kayıt: 11 Ağu 2011, 13:28

Re: ROLEX Türkiye'de daha mı pahalı?

Mesaj Gala » 28 May 2012, 14:46

mertk yazdı:Chrono24 te siyah celik bezel 8000 dolar civari.Rolexlerle ilgili bilgiye sahip bir cok arkadas vardir onlar yardimci olurlar ama bu kadar fiyat farki olucagini sanmiyorum ben 8-9 bin chf civarina alinir diye dusunuyorum.

Haklısın ben altın - çelik modeline baktım, sadece çelikler biraz daha düşük haklsın o konuda
Kullanıcı avatarı
Gala
 
Mesajlar: 5
Kayıt: 28 May 2012, 13:32

Re: Rolex Türkiye'de Daha mı Pahalı?

Mesaj davinci » 28 May 2012, 15:26

Rolex yada başka marka çok farketmez herhalde dışardan alınca en azından Tax free yapıyorsun, dışardaki mağaza satış fiyatının 15% altına alıyorsun (ülkesine göre), burda tabi çarşı kökenli bazı dükkanlar var adları lazım diil onların fiyatı nasıl oluyorsa her türlü daha uygun olabiliyor ama ben oralardan almam sebebi 1. güvenmem 2. Saat almak bir keyif işidir öyle tipler vede yerlerden alışveriş yapmam. Denemeden siparişle saat bence alınmaz, saatin kolunda nasıl durduğu çok önemli, deniyeceksin içine sinecek alıcaksın 200 300 euro fazla versen birşey olmaz önemli olan içine sinmesi.
Kullanıcı avatarı
davinci
 
Mesajlar: 862
Kayıt: 07 May 2012, 21:21

Re: Rolex Türkiye'de Daha mı Pahalı?

Mesaj Gala » 28 May 2012, 17:11

davinci yazdı:Rolex yada başka marka çok farketmez herhalde dışardan alınca en azından Tax free yapıyorsun, dışardaki mağaza satış fiyatının 15% altına alıyorsun (ülkesine göre), burda tabi çarşı kökenli bazı dükkanlar var adları lazım diil onların fiyatı nasıl oluyorsa her türlü daha uygun olabiliyor ama ben oralardan almam sebebi 1. güvenmem 2. Saat almak bir keyif işidir öyle tipler vede yerlerden alışveriş yapmam. Denemeden siparişle saat bence alınmaz, saatin kolunda nasıl durduğu çok önemli, deniyeceksin içine sinecek alıcaksın 200 300 euro fazla versen birşey olmaz önemli olan içine sinmesi.

Bende resmi bayiiden alma taraftarıyım, yoksa gibi 200 300 Euro için bahsettiğin firmaları tercih etmem. Ben sadece resmi bayiler indirim yapma konusunda ketumlar mı yada pazarlık olayında mantıklı indirimler yapıyorlar mı? o tutumu bilmiyorum. Hani alanlar o konuda am az ama çok bili verebilir diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Gala
 
Mesajlar: 5
Kayıt: 28 May 2012, 13:32

Re: Rolex Türkiye'de Daha mı Pahalı?

Mesaj Baran » 28 May 2012, 18:38

Rolex Sub almayı düşünmeyen yok sanırım :D
Kullanıcı avatarı
Baran
 
Mesajlar: 13237
Yaş: 40
Kayıt: 02 Şub 2011, 23:10
Konum: Istanbul

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 185 misafir

   
   
TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista
                                          

     Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      
 

All brand names and trademarks are the property of their respective owners