TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Pozitif Enerji Veren Saat Hakkında Yorum

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj chatzilla » 26 Şub 2012, 02:17

Arkadaşlar uzun yıllardır takıntılı olduğum bir saat mevzusu var.Aramızda bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaş varsa yardımcı olmasını rica edicem.konudan bahsedeyim : bir gün bir arkadaşımın saatini taktım.bütün gün kolumda kaldı ve bu saatle uyudum.sabah kalktığımda harika bir uyku uyuyup dinlenmiş ve sürekli taşıdığım depresif keyifsiz halimin sis dağılırmışçasına kaybolduğunu konsantremin ve enerjmin yüksek olduğunu farkettim.Hatta sabahleyin kendi kendime sordum acaba neden bu kadar güzel kalktım diye .Sonra 2. günün sonunda da sabah kalktığımda bu olumlu pozitif durum devam ediyordu.bu 2 gün boyunca migrenim olmadı ve zihinsel konsantre ve enerjide hayli farkedilir bir fark hissettim.sebebini merak ettim.ta ki 2 gün sonra saatimi arkadaşıma geri verdiğimin gecesinin sabahı saat takmazdan evvelki gibi yorgun kalktım.sonra saatten kaynaklanan bir özellik olduğunu düşündüm ve arkadaşımdan saati tekrar geri istedim ve kolumda uyuduğum o gecenin sabahında gene perfect hislerle kalktım..hiç şüphem kalmadı ki saatte insanı pozitif etkileyen bir özellik var.saat insana bir enerji veriyordu.bunu arkadaşımla paylaştım.o da beni doğruladı ve benim hissettiklerimi hissettiğini söyledi.bu öyle bariz hissedilen bir etkiydi ki saati taktığınız kolunuzdan yayılan enerjiyi görmeliydiniz.Hatta saatin hissettirdiği şey hafif ve daima süren bir orgazm hali gibiydi (tarif etmek için söylüyorum af buyurun ! ) .nasılsa gidip aynı marka bir saat alırım diyerek saati arkadaşıma geri verdim. zira bana hediye edebileceği ucuz bir saat değildi.600 tl lik bir saatti.zaten saat de arkadaşımın da bir akrabasınındı.Markası GUESS STEEL (GC değil) minesinin altında swess made yazıyordu.Saat pilliydi.Sonradan guess aldım ama aynı etkiyi bulamadım. Arkadaşımla aramızda bir kırgınlık doğduğundan dolayı da saati ondan tekrar geri satın almak için isteyemedim.Araştırmam neticesinde :
1-) Kimi pahalı isviçre saatlerinde quartz modellerinde olan bir özellik.(quartz modellerinde adından anlaşılacağı gibi kuvars taş kullanılıyor ve bu taşın etkileri tüm dünyada enerji verici olarak biliniyor.Taşçılardan bunu temin ettim ama aradığımı bulamadım)
2-) Bu özelik saatlerde tesadüfen olan bir şeymi yada saat üretici firma bu özelliğin farkında olup ürettiği saatlerinde bunu görmek mi istiyor.?
3-) Bu özelliğe sebep olan ne? pilmi,quvartz taşımı,içindeki jewel diye adlandırılan madenler mi yoksa kullanılan metal mi?
4-) Bu saati temin etmemi sağlayacak arkadaşı ödüllendireceğim.bu sırrı keşfedersem girişimci bir insan olarak medikal anlamda ses getirecek , psiko rahatsızlıklarda kullanılacak bir ürün haline getireceğim.ortalarda denge bilekliği denen bir sürü saçma sapan ürünün karşısına insanlığa yarar sağlayan bu ürünle çıkmak istiyorum.Bana yardımcı olacak arkadaşlada ticari konuda güzelliğim olur.
Kullanıcı avatarı
chatzilla

Re: Pozitif Enerji Veren Saat Hakkında Yorum

Mesaj Kalpaklı » 26 Şub 2012, 02:52

Merhabalar

Öncelikle maden mühendisiyim diye başlayım, bu mesleğin ne demek olduğunu sana şöyle anlatayım. Yerin altında değerli ne varsa bizden sorulur. Aklının hayalinin almayacağı fiyata satılan kil vardır (senin için çamur diye de geçer)

Kuvars veya başka herhangi bir mineralde öyle deli saçması etkiler olsaydı; dünya lithium, bentonit, platin, bor gibi malzemelerin değil kuvarsın peşinde olurdu.
Kim seni nasıl etkiledi bilmiyorum ama iyi havalandırılmış odada yatmak, akşam az şeker tüketmek, alkolu azaltmak ve en önemlisi bilimin peşinde koşmak seni rahatlatır.

Sana kuvarstan başka bir örnek vereyim, aptal altını vardır mesela. İnsanlar altın bulduk zannederler ama demir mineralidir adı da pirittir. Bunu bulan cahil halk altın madeni diye satmaya kalkar, kimse istediği parayı vermez; tatmin olamadığı için altın buldum diye universiteye gelir hoca ile tartışır.

Adnan Oktar, büyü, hologramlı bilezikler, büyülü kristaller --> bunlar bilimden uzak konulardır. Uzak durmanı tavsiye ederim
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir / Eski kullanıcı adı Flieger
Kullanıcı avatarı
Kalpaklı

Mesaj drk » 26 Şub 2012, 03:15

Sanırım inanmakla ilgili bu anlattıklarınız. Belki ilginizi çekebilecek bir saat markasının linkini ekliyorum.

:arrow: http://www.philipstein.com/frequencytech.aspx
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj sedir » 26 Şub 2012, 07:29

Bir de şu var:
http://isee-watch.at/site/e/index.php
Bunu oldukça önce görmüş ve inanmamıştım. Yeri geldi şimdi bahsetmek lazım.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj chatzilla » 26 Şub 2012, 09:19

Link gönderen arkadaşlara teşekkür ediyorum.Flieger arkadaşıma şunu diycem.Benim yaşadığım bu hadisenin inanmakla alakası yok.biber yememiş birine acıyı anlatamassınız.o biberi yemeniz lazım.Müspet ilimle uğraşan biri olarak bana inanmamanız normal.Bio enerji tedavisi de zamanında yalanlandı,bu işler uğraşanlar (ilk başta herşeyde olduğu gibi)şarlatanlıkla suçlandı.ama bir fotoğraf tekniğiyle aura ispatlandıktan sonra şu anda kimi tıp merkezlerinde hatta ameliyat öncesinde güçlendirici tedavi olarak sunuluyor.Ben buna inanıyorum demiyorum.abartarak bunu gördüm ve hissettim böyle bir şey var diyorum.Bu aura ile ilgili birşey olabilir.Kimi metal takıların metabolizma etkisi üzerinde etkisini biliyorum.Mesela ağır gramajlı (zincir kolye,alın bileklik v.s.) altın takan erkekler de kadınsılık emareleri başlar.bir ametist taşının negatif enerji yokedici (nazar yokedici) etkisi tartışılmaz.Mesela Hz.Peygamber(s.a.v.) akik takılmasını söyler.gerçi bu etkilere inanan inanır inanmayan inanmaz.İnatçı bir insanım,araştırmacıyım.Böyle bir şeyin sebebinin ne olduğunu ve nasıl etki yaptığını bulmak ve bu harika etkiyle en başta kendimin ve diğer insanların yaşam kalitesini değiştirmek isterim..Bu her ne ise insana kendini tamam hissettiren bir şey , metabolizma için taşı gediğine koymak olarak ifade edebilirim..
Kullanıcı avatarı
chatzilla

Mesaj chatzilla » 26 Şub 2012, 09:41

llinklere baktım.Philip Stein markayı oprah bile kullanıyormuş.youtube deki videolarda uyku kalitesini etkilediğini belirtiyor.Denemeden bir şey diyemem ama kendim yaşadığım tecrübede sabah morfinden kalkarmışçasına depderin bir uykudan kalkmıştım.Özellikle başımda hissettiğim o tatlı uyuşukluğu yaşamanızı isterim.Yahu bu resmen bir şeyin kafasını yaşamak gibi.Mesela bahsettiğim etkisi olan bir saat veya bileklik insanların uyuşturucu tedavisinde güzel bir yardımcı alternatif olabilir.hele hele depresyon rahatsızlıklarının çok yaşandığı şu zamanda böyle bir şeye çok ihtiyaç var.. Bu linkte arkadaş yararlı bilgiler vermiş. viewtopic.php?f=49&t=653#axzz1nT8TTyRk
Kullanıcı avatarı
chatzilla

Mesaj herofb » 26 Şub 2012, 12:55

Bu formu keşfedene kadar cogunlugu pilli 20 tane saat kullandım ama hic bir kuvars tasi beni olumlu etkilemedi açıkcası
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 26 Şub 2012, 13:42

Bir adet ametist, bir adet akik taşından tespihim var. Zaman zaman çekiyorum, rahatlatıcı etkisi olduğunu hissediyorum bu taşların.. Ancak depresyondaki bir adamı iyileştirmesini falan beklememeli, sadece "birazcık iyimser" düşünmeyi sağlıyor bence.. ;) Sağlıklı adamı daha sağlıklı yapar, ama hasta adamı iyileştirmez kesinlikle.. :)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 92 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners