TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Sahte r羹nlerin Orjinal Diye Sat覺lmas覺 Hakk覺nda Bilgi

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Sahte r羹nlerin Orjinal Diye Sat覺lmas覺 Hakk覺nda Bilgi

Mesaj muzoshhh » 03 ub 2012, 00:58

merhaba ben sitenize yeni 羹ye oldum.akl覺m覺 kurcalay覺p duran bir konu var.bunun hakk覺nda bilgisi olan birileri 癟覺kabilir diye d羹羹nd羹羹mden buraya yazmak istedim.ge癟enlerde daybuyday sitesinden ho g繹r羹nen bir beverly hills polo club markal覺 bir saat ald覺m.sitede yazd覺覺na g繹re fiyat覺 399 lira dan 89 a inmi.bu tarz sitelerin sahte 羹r羹n g繹ndermediini d羹羹nd羹羹mden 羹r羹n羹 sat覺n ald覺m.3 hafta sonunda elime ulat覺.kadran覺 beklediimden daha k羹癟羹k ve rengide d羹羹nd羹羹m gibi deildi.ayn覺 g羹n ayn覺 al覺veri sitesini yine ziyaret ettim.beverly hills polo club marka ad覺 alt覺nda sat覺lan saatlerin birebir ayn覺lar覺 baka bir marka ad覺 alt覺nda sat覺l覺yordu.bu durumdan 繹t羹r羹 i癟ime kurt d羹t羹 ve saati iade ettim.bunun 羹zerine takip etmeye balad覺m baka bir al覺veri sitesi aa覺 yukar覺 ayn覺 saatleri baka bir marka alt覺nda sat覺ld覺覺n覺 g繹rd羹m.bunun 羹zerine takip etmeye karar verdim bir癟ok al覺veri sitesi ayn覺 taktii uygulad覺覺n覺 g繹rd羹m.imdi bu durumda benim anlamad覺覺m baz覺 eyler var.madem bu tarz bir sat覺 yap覺l覺yor kimse bunun fark覺nda neden deil?netten arat覺rma yapt覺m kayda deer bir ey bulamad覺m.bu olay覺n asl覺n覺 bilen varsa bizi bilgilendirsin.5 liral覺k pazar mal覺 saatlere insanlar 100 lira 繹demesinler.fikir beyan eden herkese imdiden teek羹rler...
Kullan覺c覺 avatar覺
muzoshhh

Kay覺t: 03 ub 2012, 00:39

Re: Sahte r羹nlerin Orjinal Diye Sat覺lmas覺 Hakk覺nda Bilgi

Mesaj drk » 03 ub 2012, 01:22

Beverly hills polo club ve benzeri haval覺 isimli kalitesiz saatler maalesef ederlerinin y羹zlerce kat覺na insanlar覺 kand覺rarak sat覺l覺yor. in 羹retimi bu kalitesiz saatlerden uzak durmak en iyisi. Taktik her zaman ayn覺. Y羹ksek etiket 羹zerinden b羹y羹k oranda indirim yap覺l覺p kelepir hissi yarat覺larak m羹teriyi avlamak. Saati iade etmekle en iyisini yapm覺s覺n覺z :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj SeRxx » 03 ub 2012, 01:22

Muzoshhh 繹ncelikle foruma hogeldin... Beverly Hills Polo Club gibi markalar in'li firmalarda fason 羹retim yapt覺rd覺覺ndan dolay覺 ayn覺 tasar覺mlar覺 farkl覺 markalarda, farkl覺 fiyatlarda g繹rmek m羹mk羹n. ou saatleri GC gibi markalar覺n taklitleridir o y羹zden benim g繹z羹mde sahte saatle edeerdir .. Bu forumunda amac覺 az 癟ok insanlar覺 bilin癟lendirmek ve paralar覺n覺n kar覺l覺覺n覺 almalar覺n覺 salamak. Ald覺覺n 羹r羹n sahte deildir fakat kalitesizdir, tasar覺m覺 taklittir. Geri iade ederek ger癟ekten en iyisini yapm覺s覺n.
Bu yap覺lan sat覺lar覺n illegal sat覺lar olduunu d羹羹nm羹yorum; o y羹zden s覺k覺nt覺 yok. En iyi 癟繹z羹m sizin gibi iin fark覺na varan insanlar覺n say覺s覺n覺n artmas覺d覺r. Al覺veri yapmadan 繹nce bu ve benzeri durumlar覺 g繹z 繹n羹nde bulundurmal覺 ona g繹re hareket etmeli :thumbup:
Bal覺k i癟in teekk羹rler..
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj asymptote » 03 ub 2012, 01:45

B羹t羹n moda saat markalar覺 Seiko'ya, Orient'e, Citizen'e kurban olsunlar.. :twisted: Bu markalar varken insanlar neden gidip ii ayakkab覺, parf羹m, elbise 羹retmek olan markalar覺n inde 3 kurua 羹rettirip satt覺覺 ad覺na saat demeye dilim varmayan parlak objeleri sat覺n al覺yorlar anlayabilmi deilim.. :? Asl覺nda mesele bilin癟li t羹ketici olmaktan ge癟iyor, herkes saatlerden anlamayabilir ama bir 羹r羹n al覺rken arat覺rmal覺 insan. Nas覺l elektronik bir eya al覺rken 繹zelliklerini merak edip sorguluyoruz ayn覺 ey saat i癟in de ge癟erli. Siz saati iade etmek gibi doru bir kararla ve yapt覺覺n覺z bu sorgulama ile bence bilin癟li bir t羹keticisiniz muzoshhh.
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj mucadeleci » 03 ub 2012, 01:51

iade etmekle en dorusunu yapm覺s覺n *muzoshhh :thumbup:

Bu arada, bu forumda en 癟abuk samimi olunan nick name seninki *muzoshhh :)
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj okz » 04 ub 2012, 11:18

Bu konu ger癟ekten 癟ok can s覺k覺c覺 bir durum,sahibinden.com da adamlar sahte saatleri orjinal gibi yaz覺p,orjinal paras覺 istiyorlar,yani bilgin yoksa saat konusunda paran 癟繹pe gitti yani,peki bu konularla ilgilenen adli kurumlar yokmu veya niye bir 繹nlem al覺nm覺yor,ad覺 ge癟en sitede bu dediim haddi hesab覺 yok,bu tip sitelere neden bir yapt覺r覺m uygulanm覺yor,bu kadar sa癟ma bir i g繹rmedim ben,insanlar g繹z g繹re g繹re doland覺r覺l覺yor ve kimse de biey yapm覺yor,yaz覺k,癟ok yaz覺k...
Kullan覺c覺 avatar覺
okz

Ya: 45
Kay覺t: 25 May 2011, 12:32

Mesaj placebo » 04 ub 2012, 16:04

en iyisi internetten al覺veri yapmamak ;) akl覺mda s羹rekli soru iareti kalaca覺na hi癟 takmam daha iyi :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
placebo

Kay覺t: 03 ub 2012, 21:15

Mesaj SeRxx » 04 ub 2012, 18:45

placebo yazd覺:en iyisi internetten al覺veri yapmamak ;) akl覺mda s羹rekli soru iareti kalaca覺na hi癟 takmam daha iyi :thumbup:

En iyisi internette doru yerden al覺veri yapmak ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 88 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners