TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

UPS Kargodan Gelen Paketleri Açabiliyor muyuz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

UPS Kargodan Gelen Paketleri Açabiliyor muyuz?

Mesaj alltomatic » 21 Ara 2009, 21:19

Saat siparişi verdim ama merak ettim kargodan gelen paketleri açtıktan sonra para mı vereceğiz? Saat sorunluysa nasıl anlayacağım? ilk defa oldugu için yardıma ihtiyacım var. Sonuçta çalışmayan atılmış ya da kullanılmış bir saate para vermek istemem yardımcı olursanız sevinirim.
Kullanıcı avatarı
alltomatic

Re: ups kargodan gelen paketleri açabiliyormuyuz

Mesaj tagci34 » 21 Ara 2009, 21:21

Ilk açmayı teklif edin . Izin vermezlerse riske girmeyin ve geri gönderin ama bu düşük bir ihtimal .
Zamana paha biçemeyiz ...
Kullanıcı avatarı
tagci34

Mesaj alltomatic » 21 Ara 2009, 21:27

alışveriş saatinden spariş verdim .izin vermezlerse nasıl geri mi göndereyim.bu siteden aışveriş yapanlar hep yerinden mi aldılar acaba sonuçta 850 tl yakın bır para ödiycem.ne yapacagımı sasırdım.
Kullanıcı avatarı
alltomatic

Mesaj alltomatic » 21 Ara 2009, 21:29

umarım açmama izin verirler .yoksa bu riski göze alamam.forum üyeleri yardım lütfen.
Kullanıcı avatarı
alltomatic

Mesaj alltomatic » 21 Ara 2009, 21:41

birisi silikon digeri kumaş hamilton.birde orient var .toplam iki paket var.ben saatlerin nasıl çalıştıklarınıda bilmiyorum.iki tane kol var.(forumda önceden okudugum bu dalgıç saatlerinde bir kol içteki bezeli çeviriyormuş).navy saatler .alışverişssati bu işyerine gidip(sirkeci ya da profilo)bu saatleri yakından gören oldumu?birisi mavi slikon digeri yeşil kumaş hamilton.bu forum bana çok şey kattı sorularımla yorduysam kusura bakmayın ama ögrenmeye çalısıyorum kendimce.sonuçta kazancıma gore bazı seylerden kısarak alabılecegım.
Kullanıcı avatarı
alltomatic

Mesaj yolgezer_7k » 21 Ara 2009, 22:05

alltomatic yazdı:birisi silikon digeri kumaş hamilton.birde orient var .toplam iki paket var.ben saatlerin nasıl çalıştıklarınıda bilmiyorum.iki tane kol var.(forumda önceden okudugum bu dalgıç saatlerinde bir kol içteki bezeli çeviriyormuş).navy saatler .alışverişssati bu işyerine gidip(sirkeci ya da profilo)bu saatleri yakından gören oldumu?birisi mavi slikon digeri yeşil kumaş hamilton.bu forum bana çok şey kattı sorularımla yorduysam kusura bakmayın ama ögrenmeye çalısıyorum kendimce.sonuçta kazancıma gore bazı seylerden kısarak alabılecegım.

Öncelikle saatleriniz hayırlı olsun.
Kargoyla ilgili sorularınızın cevaplarını bilmiyorum fakat saatlerle ilgili olan sorularınıza cevap vermeye çalışayım.
Ben alışverişsaatinin her iki mağazasından da toplamda 8-9 kez alışveriş yaptım. Sirkeci'den her geçişimde acelem yoksa uğruyorum. Kargoda ya da saatlerle ilgili bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Yaşarsanız bile iade etme şansınız var. Forumdan alışverş yapan arkadaşlar oldu sizin gibi, ben problem yaşayanını duymadım. Yalnızca bir arkadaşa kullanılmış saat göndermişlerdi galiba o da iade etmişti.
Saatlerle ilgili sorularınıza gelirsek; (aslında geçenlerde aynı saati alan bir arkadaş için yazmıştım, dikkatinizden kaçtı herhalde tekrar yazayım) aldığınız saatler otomatik mekanizmya sahip. Eta 2824-2 mekanizma. İki tane vidalı kurma koluna sahipler. Bunlarda üstteki saati ve takvimi ayarlamaya yararken, altta olanı içteki büyük rakamların olduğu yeri-bezeli- hareket ettiriyor. Vidalı kolun da espirisi şu, kolu normal saatlerdeki gibi çekmiyorsunuz, vida açar gibi boşaltıyorsunuz 'tık' diye açılınca geriye çekip saati ayarlıyorsunuz. Bunların dışında sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaya çalışayım.
"saatin kendisi mekan,yürüyüşü zaman,ayarı insandır.bu da gösterir ki, zaman ve mekan,insanla mevcuttur"(Saatleri Ayarlama Enstitüsü)
Kullanıcı avatarı
yolgezer_7k

Mesaj alltomatic » 21 Ara 2009, 23:35

teşekkür ederim(yolgezer_7k) .ama ben sadece paketleri açıp bakmadan alırsam ve benim gözümden kaçan şey kullanılmış saat olursa çok üzülürüm .onun için yardım istemiştim.yani ben o sitede bu saatlerden başka saat göremedim.gördüklerimde fiyat olarak uygun degillerdi.bana tamam gel başka bir saat seç derlerse o strese girmek istemiyorum.yani benim almadan önce o saatleri görmem gerekmiyormu sizce?
Kullanıcı avatarı
alltomatic

Mesaj krytime » 21 Ara 2009, 23:45

Saatleri teslim alıp baktıktan sonra , beğenmezseniz tekrar iade edebilirsiniz diye biliyorum. Sitedeki iade şartlarını okumanızı tavsiye ederim. Başka model beğenmezseniz para iadesi yapmaları gerekir.
krytime

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 242 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners