TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Sahte Hamilton Modelleri Uyarı

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Sahte Hamilton Modelleri Uyarı

Mesaj yolgezer_7k » 20 Ara 2009, 19:55

Arkadaşlar; uzun bir süredir Hamilton marka saatlerdeki indirimler forumumuzun gündeminde. Gerek forumdan arkadaşlar, gerekse foruma üye olmayan fakat okuyarak takip eden azımsanamayacak bir kitle bu indirimle Hamilton sahibi oldu. Bu konuyu forumumuzu okuyup internetteki ucuz Hamitonlara aldanabilecek arkadaşların dikkatini çekmek ve uyarmak için açtım.
Bildiğiniz gibi Hamiilton markası ülkemizde distrübütör değiştirdi. Yeni distrübütörün fiyat politikası aramızda da tartışılmıştı. Bu fiyatların yüksek olduğu su götürmez bir gerçek. Sanırım bu yüzden ülkemizde çeşitli sitelerde replica saat satıcılarının iştahı kabardı. Bilen arkadaşlar illaki vardır fakat ben yine de yazayım Watchtalk Forum'da Hamilton'ın official yani resmi destekli forumu var. Ben o forumu okurken replica konuarını görmüştüm fakat ülkemizde rastlayabileceğim hiç aklıma gelmemişti. Bu gün Sahibinden.com'da gezerken replica Hamilton'lara rastladım. Hamilton'ın özellikle yeni koleksiyonundaki spor modellerin replica'arı mevcut. Yabancı sitelerde forumumuzdan arkadaşların da sahip olduğu 7750 mekanizmalı X-wind chrono'ları 200 dolara satıyorlar. Türkiye'de yeni fiyatı bu modelin 2700 lira civarında diye hatırlıyorum.
Şimdi gelelim Türkiye'deki replikalara. İki ayrı satıcı da rastladım ben. İşin kötü tarafı bu gün sayı az olsa da ileride çoğalabilir. Ve ilerde forumu takip edenler bu saatlerin indirimden alınmış saatler olduklarını düşünerek talip olabilir.
Bunlar saatlerin ilanlarının linkleri;

http://www.sahibinden.com/watchstore_ha ... isplayitem?

http://www.sahibinden.com/nurselh_den_h ... isplayitem?

"saatin kendisi mekan,yürüyüşü zaman,ayarı insandır.bu da gösterir ki, zaman ve mekan,insanla mevcuttur"(Saatleri Ayarlama Enstitüsü)
Kullanıcı avatarı
yolgezer_7k

Re: Hamilton Replica'lar

Mesaj nickynick » 20 Ara 2009, 20:09

Uyarı için teşekkürler Mehmet
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Azizim » 20 Ara 2009, 21:18

Hamilton'un replicalarının yapılması sevindirici bir gelişme.Markanın bilinirliği ve değeri daha da artar. :devil:
Kullanıcı avatarı
Azizim

Mesaj yolgezer_7k » 20 Ara 2009, 21:56

Nicky Nick;
Rica ederim. Umarım arkadaşlara faydası olur.
Azizim;
Markanın popularitesini ve değerini artırabilir fakat bence özgünlüğünü azaltır. bu yüzden sevinilecek bir şey mi bilemiyorum. Ben bir Hamilton kullanıcısı olarak replikaları olsun istemiyorum. Eğer replikaları çoğalırsa saatlerimi eskisi kadar mutlulukla takamayacağım.
"saatin kendisi mekan,yürüyüşü zaman,ayarı insandır.bu da gösterir ki, zaman ve mekan,insanla mevcuttur"(Saatleri Ayarlama Enstitüsü)
Kullanıcı avatarı
yolgezer_7k

Mesaj yolgezer_7k » 20 Ara 2009, 23:31

Abi haklısınız, belki de gereksiz bir post olmuş. Ben aslında bu konuyu uyarı amacı ile açmıştım. Sadece ilgilendiğim ve git gide daha çok sevdiğim bir markanın replikasını görünce üzüldüm bunu dile getirmeye çalıştım. Binlerce euro ödemesenizvde rahatsız olunabiliyor işte. :(
En son yolgezer_7k tarafından 21 Ara 2009, 00:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
yolgezer_7k

Mesaj nickynick » 20 Ara 2009, 23:42

Mehmet ben sana sonuna kadar katılıyorum bu konuda. P.S senin mavi Hamilton'un hastasıyım :D
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj yolgezer_7k » 20 Ara 2009, 23:59

Nicky Nick yazdı:Mehmet ben sana sonuna kadar katılıyorum bu konuda. P.S senin mavi Hamilton'un hastasıyım :D

Abi seni bi kandıramadım o maviden al diye. Tutturdun bi Pontos. Bak hala var hem fiyatlarıda iyice düştü. Gel alalım sana da bi tane. Hirsch'i ben kendim ayarlıycam sana. :D
Kullanıcı avatarı
yolgezer_7k

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 213 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners