Bu s羹re癟te burada da paylat覺m, bir Oris TT Diver day/date, bir Carrera classic, bir Longines hydroconquest falan geldim gittim. T羹m saatleri saat癟ide m覺nc覺klad覺m, takt覺m, arat覺rd覺m, yurtd覺覺 fiyatlar覺na bakt覺m, T羹rkiye fiyatlar覺na bakt覺m vs...Neyse uzatmayay覺m, sonunda karar verdim ve bu akam ald覺m, saat muhtemelen cumartesi elimde olacak.
Longines Hydroconquest Automatic 41mm, electron mavi, eta 2824/2(hem de dekoreli ama arka kapak kapal覺, youtube'da videosu var, amcam a癟m覺 ve dekoreli,Longines engrave edilmi)..
Neden m覺 bu model?
1.Mavisine hasta oldum, eim de bay覺ld覺, g繹ren herkes bay覺ld覺
2.Sade, ben sadeyi seviyorum.
3.r羹n羹n bilezii, kasas覺, bence m羹kemmel kalitede 羹retilmi. Kuz Saat'te Omega modellerine, Revue Thommen'e, baika bir maazada Tag Heuer kasa ve bileziklerine bakt覺m, hani derler ya "second to none" diye, ger癟ekten fazlas覺 var, eksii yok.
4.Oris'i 癟ok beendim ancak, kasa olarak, Longines'in verdii elegance havay覺 vermiyor ve 癟ok spor kal覺yor.
5.En b羹y羹k rakibi stili deiik olsa da Tag Heuer Carrera classic ve bir Tag Heuer Aquaracer Caliber 5 oldu, 癟ok gittim geldim, ancak Carrera'n覺n kasakalitesi Longines'den daha d羹羹k, koldaki duruu 癟ok daha zay覺f, 繹zellikle de bilezii 羹st modelleri gibi deil, 癟ok gevek, bence baar覺s覺z.
6.Son anda rakip olarak 癟覺kan Revue Thommen'in modeli de 癟ok iyiydi, fiyat覺 da biraz daha y羹ksek olmas覺na ramen uygundu ancak, ne web sayfas覺n覺 beendim, ne de silikon kay覺覺n ucundaki o tokay覺, son anda eledim.
Bir de fiyat avantaj覺, 繹yle ki saat %25 indirim yap覺larak 2478TL'ye ald覺m, hem de 12 taksitle. Yurtd覺覺 fiyat覺 yakla覺k shipping dahil 1050-1100$, hesapla 2000TL'yi ge癟iyor. Kuzsaat g羹vencesi ile saat al覺yorum dedim ve teredd羹t etmedim, yoksa yurtd覺覺ndan getirme imkan覺m vard覺.
Cumartesi inallah elime ge癟ince foto, hatta inceleme payla覺r覺m.