TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saat Markalar覺na Reklam Pazarlama Unsurlar覺n覺n Etkileri

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Saat Markalar覺na Reklam Pazarlama Unsurlar覺n覺n Etkileri

Mesaj 2fast4u » 11 Ara 2009, 18:27

Evet konuya baka b覺r a癟覺dan bakarak markalar覺n kulland覺覺 羹nl羹 y羹zler覺n de etkisini soruya ekleyeb覺l覺r覺z. rnein James Bond 007 omega markas覺na ne denli bir katk覺 salam覺t覺r? Yurt d覺覺nda cornershop a癟覺l覺lar覺nda Aston Mart覺n'i kap覺ya 癟ekerek b覺r anl覺k olsun Cas覺no Royale filminden 癟覺km覺 havas覺 yaratmak markay覺 imaj olarak nereye g繹t羹r羹r? Omega b覺r zamanlar Rolex'i de filmlerinde kullanm覺 襤ngiliz ajan覺na sponsor olarak dier taraftan da tenis癟ilerle fl繹rt ederken hang覺 mesaj覺 vermek istiyor? Rolex'in golf sporu ile 繹zdeleen g繹r羹nt羹s羹 daha a覺r bas覺yor bence. Bence daha salam vurgular yap覺lmal覺, mesela 繹v羹nmek gibi olmas覺n son ald覺覺m Oris markas覺n覺n Scub. modeli i癟in 癟ek覺len reklam filmi 1000m su alt覺nda 癟al覺an b覺r kaynak i癟isinin kolunda bana ilevsel gibi geldi. Yoksa verd覺imiz paralar marka ad覺 alt覺nda bu sponsorluklar覺n finansman覺na m覺 ak覺yor? Sayg覺lar.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Re: Saat markalar覺na reklam pazarlama unsurlar覺n覺n etkileri

Mesaj asiruh2009 » 11 Ara 2009, 19:45

F襤YATLARIN BELL襤 ORANDA KAR VE REKLAM BEL襤RL襤YOR BU ORANLAR OK NEML襤 ...
MAY THE FORCE BE W襤TH YOU...
Kullan覺c覺 avatar覺
asiruh2009

Kay覺t: 21 Eki 2009, 15:07

Mesaj Bond » 11 Ara 2009, 19:58

L羹tfen site genelinde SADECE BYK HARFLER kullanarak mesaj yazmay覺n覺z. Teekk羹rler
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj canturk » 11 Ara 2009, 21:09

Bence marka imaj覺 degil de alan insanlar覺n imaj yapma istekleriyle dogru orant覺l覺 reklam yap覺lmak isteniyor ki tart覺s覺lmas覺 gereken bu bence. Marka imaj覺 m覺?--Kullanan kiilerin imaj覺 m覺?
Kullan覺c覺 avatar覺
canturk

Kay覺t: 04 Ara 2009, 11:51

Mesaj everywhere » 11 Ara 2009, 23:59

Bence bu forumdaki gibi saat tutkunlar覺 bu 羹nl羹 bunu tak覺yor dur ben de alay覺m diyeceini sanm覺yorum.ama mutlaka trendi takip edenleri etkilemek i癟in g羹zel bir y繹ntem olabilir.
Kullan覺c覺 avatar覺
everywhere

Kay覺t: 17 Kas 2009, 15:40

Mesaj canturk » 12 Ara 2009, 00:05

everywhere yazd覺:bence bu forumdaki gibi saat tutkunlar覺 bu 羹nl羹 bunu tak覺yor dur bende alay覺m diyeceini sanm覺yorum.

Muhakkak 繹yle ama b羹y羹k markalar覺n bir m羹teri portf繹y羹 var o ben ve bir s羹r羹 saat tutkunu olmad覺g覺 kesin.
Kullan覺c覺 avatar覺
canturk

Kay覺t: 04 Ara 2009, 11:51

Mesaj peugeot206wrc » 12 Ara 2009, 21:54

u mehur quartz krizinde onlarca marka batarken Rolex, Omega gibi markalar ayakta kalabildiyse bence amerikan filmlerinin ve amerikan tarz覺 t羹ketim 癟覺lg覺nl覺覺n覺n b羹y羹k etkisi var. L羹ks t羹ketimde en b羹y羹k pazar Kuzey Amerika ve inan覺r m覺s覺n覺z bilmem ama pop羹ler olmu bir filmde kullan覺lan markalar bir anda b羹y羹k patlamalar yarat覺yor. 襤nsanlarda san覺r覺m bir film y覺ld覺z覺 ile ayn覺 羹r羹n羹 kullanmak kendini y覺ld覺z gibi hissettiriyor. Bir 癟eit ego tatmini yani.
Bu ite en b羹y羹k 繹rneklerden biri Zippo'dur san覺r覺m. Y覺llard覺r karizmatik amerikan akt繹rleri taraf覺ndan sigaras覺n覺 yakmaktan, d羹man覺n覺 atee vermeye kadar bir 癟ok film karesinde Zippo 癟akmaklar覺 g繹r羹yoruz ve malzeme olarak gayet basit bu 癟akmaklara b羹t羹n d羹nya sadece bu y羹zden paralar覺 sa癟覺yor.
Saat Ka癟?
Kullan覺c覺 avatar覺
peugeot206wrc

Ya: 44
Kay覺t: 20 Eki 2009, 22:59

Mesaj alltomatic » 13 Ara 2009, 02:17

i癟i d覺覺 bir derler ya...bunlar覺n i癟i d覺覺 bir deil bence.s繹yle de d羹羹n羹lebilir belkide(bence)aranan mekanizma ve de fiyat.Tan覺t覺m amac覺yla ka癟 marka volcoux(7750 mi?)(dorumu yazd覺m)saati makul fiyatlara verdi .(ben de bilmiyorum)
Kullan覺c覺 avatar覺
alltomatic

Kay覺t: 11 Ara 2009, 17:06

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 55 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners