Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
En beğendiğim markalardan birinin en beğendiğim model serisine yeni bir üye ekleniyor. 25 Ekim'de Dubai'de tanıtılacak yeni X Fathoms'u merakla bekliyorum. Umarım güzel bir saat olur. Şimdilik sadece arka kapağın görüntüsü var, gördüğüm kadarıyla biraz kaba bir saat. Kadranı l-evolution'ınki gibi rezalet olmazsa çok sevineceğim. Gelişmeleri bu başlık altından aktarmaya devam edeceğim.
Şu ana kadar gördüğüm kısımlarını hiç beğenmedim, Blancpain umarım beni yanıltır. Saatte kronograf olmayacağı kesin olduğuna göre acaba 2. tepe ne işe yarıyor olabilir? Derinlik göstergesi, bezel yada helyum vanasıyla bir ilgisi olabilir mi acaba?
premier'in yapılacağı yeride düşünürsek avrupalı , amerikalı ve tabiki TSF üyeleri gibi zevkli kişileri değil Oligark ve şeyhleri hedef alacak bir saat gibi duruyor