Arkadaşlar iyi günler! Biliyorsunuz ki saat konusunda tecrübem sadece bol bol alıp bol bol satmaktan ibaret bugüne kadar 70 den fazla saatim oldu ama hiçbirini 1 gün den fazla takmadım maymun iştahlı olmamdan kaynaklı galba fakat en son satışa çıkardığım doxa aquamanı çok beğendim ve satıştan çekerek kullanmaya başladım ve ilk defa bir saati kolumda 1 günden fazla taktım.Anladım ki değişik kasa yapısı ve kadran rengi benim için daha çekici, peki böyle saatler piyasada yok mu elbette ki var fakat bütçem buna uygun diil.
Sizden ricam bana bilgilerinizle yardımcı olmanız mesela mekanizma için ETA 2824-2 düşünüyorum kadran kayış kalitesine göre her sitede dolu ondada bir sorun yaşamam kadranda çok fazla olmamak kaydıyla sitelerde bulabiliyorum fakat kasa konusunda seçenek çok az mesela saat üreticileri kasalarının satışlarını sitelerinde yapmıyor aşşağıdaki sorularıma yardımlarınızı bekliyorum.Bu arada pilot saati şeklinde bir model toparlamak amacındayım bilginize!
1-)Kasa için saat firmaları ile temasa mı geçmem gerekir (steinhart Laco veya kaliteli başka firmalar)
2_)Kasa satışı yapan başka internet siteleri varsa linkleri
3_)Eta 2824-2 mekanizma için düşünceniz
4_)Bu işin tümünü yapan yapmış arkadaşlarım varsa bilgileri
5_)teknik bir eleman olarak parçaları birleştirmek de zorluk çıkacağını zannetmiyorum fakat bu işin yapılabirliği hakkındaki görüşleriniz
Daha aklıma gelmeyen sorulara da size peşin sormuşum gibi davrana bilirsiniz.İlginiz için şimdiden teşekkürler