TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Sahte Saat Nasıl Anlaşılır?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Sahte Saat Nasıl Anlaşılır?

Mesaj erkanyasar » 15 Ağu 2011, 11:03

Arkadaşlar bir tanıdığım U Boat saat almış ve orijinal olduğunu iddia ediyor. Saati amatör gözüyle inceledim gayet orijinal duruyor ancak hem internet sitelerinde bolca satılan bir model olmasından dolayı hemde arkadaşımın bir saate kadar para vermeyeceğini bildiğim için şüpheleniyorum.
Neyse işin özeti replika bir saati anlamanın incelikleri nelerdir. Nelere dikkat etmek gerekir?
Kullanıcı avatarı
erkanyasar

Re: Replika saat nasıl anlaşılır?

Mesaj razz » 15 Ağu 2011, 11:05

erkanyasar yazdı: arkadaşımın bir saate kadar para vermeyeceğini bildiğim için

Temel ve hata payı oldukça az metodlardan birini uygulamışsınız bile.. :thumbup:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj herofb » 15 Ağu 2011, 11:06

genel olarak alınan fiyat ve yer , malzeme ve işçilik kalitesi onun dışında da her model için detaylara bakmak gerekir diye düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Clk » 15 Ağu 2011, 11:07

Birincisi kac para ödedigine, ikincisi evraklarina, ücüncüsü saticisina, dördüncüsü kullanicinin kendisine... Bunlarin hicbiri biririni tutmuyorsa saat zaten sahtedir.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: Sahte Saat Nasıl Anlaşılır?

Mesaj Bond » 15 Ağu 2011, 11:08

Clk kurs açmıştı :D

TSF Sahte Saat Kursu :arrow: viewtopic.php?f=12&t=2568&p=26749#p26749
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj razz » 15 Ağu 2011, 11:27

Bu kursu tamamen unutmuştum ya.. :)
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Clk » 15 Ağu 2011, 11:33

Acarim :D hatta daha da ilerletirim ama zaman yok... Hazirliklari tamamlamistim kursu bir ileri sayhaya tasimak icin. Kim bilir belki en yakin zamanda eklerim yeni bilgiler 8-)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj razz » 15 Ağu 2011, 12:06

Ben her türlü ilerlemeyi desteklerim.. :thumbup: Hatta Sahte Saat Anlama Kursu konusunda derecelendirme de yapılabilir.. Beginners, Intermediate, Upper Intermediate, Advanced vs. şeklinde.. 8-)

Bu arada benim de bir projem var vakit bulursam uğraşmayı düşündüğüm; Reel değeri 0,00 Rupiah ile 20,00 TL. arası değişen Omax, Technos, Singer, Rigi, Hislon, Nacar, Yema, Zentra, Vialux, Arlon saatler ve bu saatleri alışveriş sitelerinde Çil, Nadir, Eşsiz, Sandık malı, koleksyon parçası diye satmaya çalışanlar başlığı.. ;)

Bu başlık aynı zamanda bahsi geçen saatlerin alternatif kullanım alanları ( degrade kadran Vialux'ler misina ucunda mükemmel reflektör olur mesela.. kefal yakalamak için birebir.. ), birbirlerine göre üstünlükleri ( hesalit camı iyi temizlenmiş ve 36mm. üzeri bir Technos yine aynı kalitede ancak 33mm. ve mineral camlı Arlon'a göre su üzerinde en az üç defa fazla seker.. Tabii denizin de dalgasız olması lazım.. ) şeklinde faydalı bilgiler de içerecek.. 8-)

Son olarak evde atıl duran ve/veya sandığın dibinden çıkan bozuk, Serkisof TCDD saatini satarak gelen parayla niye antenli(!) iPhone4 bile alınmaz ve yaşanılan hayal kırıklığı nasıl atlatılır, bu durumlara düşmemek için ne yapılmalıdır başlığı da diğer projem.. :thumbup:

Stay tune :champ:
Kullanıcı avatarı
razz

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 179 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners