Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Bugdaycan » 26 Eyl 2026, 23:32
Uluslararası büyük firmalarda çalışabilmek için hangi üniversiteden hangi bölümden mezun olunmalı ve grand seiko gibi devlerin saat ustalığını yapmak için hangi horoloji okullarından mezun olunmalı. Lütfen konu hakkında aydınlatabilirmisiniz.
-

Bugdaycan
-
- Mesajlar: 1
- Kayıt: 26 Eyl 2026, 23:21
danGerfuLL » 27 Eyl 2026, 18:21
Merhaba,
Japonya'da saatçilik ile ilgili bir bölüm olduğunu biliyorum; ancak uzun uzadıya araştırmadım. Tabi işin sadece teorik bilgi ile kalmayacağı da aşikar sonuçta bir mekanizmayı söküp toplamak da bu işin bir parçası ya da sorunlu parçayı bulup değiştirmek de bu işin içinde.
23049PCD8G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

danGerfuLL
-
- Mesajlar: 2966
- Yaş: 42
- Kayıt: 16 Ara 2015, 14:45
- Konum: Antalya
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 381 misafir