İhtiyacım olan şey Cartier tipi lacivert taşlı bir tepe ve aynı renkte kaliteli crocodile bir kayış.
Saatin şu anki hali ve görselleştirdiğim varyantlarını yüklüyorum, özellikle tepenin tedariği konusunda yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam merhaba, saatiniz bu haliylede oldukça albenili bence:) Kurma kolu için bana sorarsanız hiç müdahale ettirmeyin ancak kararlıysanızda işinin ehli bir ustaya verin. Kordon koyu mavi renk bencede iyi duruyor. İyi günlerde kullanın.korayyalnizlar yazdı:Merhabalar, dedemden kalan birkaç sene önce mekanik bakımları yapılıp kenara kaldırılmış kurmalı bir Hislon saatim var. Uzun süre sonra saati elime aldığımda vintage havasını koruyarak nasıl daha iyi getirebilirim diye düşünürken iki ufak müdahaleyle çok ayrı bir hava katabileceğim kanaatine vardım ve yapay zekadan görselleştirdim.
İhtiyacım olan şey Cartier tipi lacivert taşlı bir tepe ve aynı renkte kaliteli crocodile bir kayış.
Saatin şu anki hali ve görselleştirdiğim varyantlarını yüklüyorum, özellikle tepenin tedariği konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Azkalsın, Fuinithil, sphinx ve 105 misafir
|
||||||||||||||