Vergisine katlan覺r getirteyim 癟ok beendim derseniz yakla覺k 500 - 600 usd masraf覺n覺z olur. 700 usd gibi bir fiyat alaca覺n覺z saate deer mi?oserin yazd覺:merhaba arkadalar, biliyorsunuz yeni g羹mr羹k yasas覺 ile yurtd覺覺ndan saat al覺m覺n覺 neredeyse imkans覺z hale getirdiler. tam da bu s覺rada, 癟ok beendiim, yeni bir model g繹rd羹m. yakla覺k 140 euro civar覺. art覺k vergisi, alg覺s覺 ne ise ura覺p al覺y覺m diyorum. ancak,(demek ki adamlar, bizim sa癟ma politikar覺m覺zla uramaktan b覺km覺.) se癟ili ulkeye bu 羹r羹n g繹nderilmemektedir diye uyar覺 veriyor. sormak istediim soru varm覺 bu durumu aman覺n bu yolu? yurtd覺覺ndan, birine ald覺r覺p,gelirken yan覺nda getirmesi akl覺ma geliyor. ama yak覺n zamanda, yurtd覺覺ndan gelecek 繹yle birisi de yok maalesef. irketi olan birisine ald覺rabilir miyim mesala? ama t羹rkiye'ye hi癟 g繹nderim yapm覺yorlar. var m覺d覺r bir 癟繹z羹m arkadalar?
Mevzuat deiiklii sonras覺 b繹lgenize art覺k g繹nderilemiyor durumu sat覺c覺 ile alakal覺 deil, aliexpress ile alakal覺d覺r. Aliexpress g羹mr羹k ile anlamal覺 art覺k buradaki mevzuatlarda deiiklik olunca otomatik olarak sistemlerine iliyorlar, 癟羹nk羹 mevzuata uymad覺klar覺nda g羹mr羹kte s覺k覺nt覺 oluyor ve mal 癟ounlukla imhaya (s繹zde) gidiyor.oserin yazd覺:merhaba arkadalar, biliyorsunuz yeni g羹mr羹k yasas覺 ile yurtd覺覺ndan saat al覺m覺n覺 neredeyse imkans覺z hale getirdiler. tam da bu s覺rada, 癟ok beendiim, yeni bir model g繹rd羹m. yakla覺k 140 euro civar覺. art覺k vergisi, alg覺s覺 ne ise ura覺p al覺y覺m diyorum. ancak,(demek ki adamlar, bizim sa癟ma politikar覺m覺zla uramaktan b覺km覺.) se癟ili ulkeye bu 羹r羹n g繹nderilmemektedir diye uyar覺 veriyor. sormak istediim soru varm覺 bu durumu aman覺n bu yolu? yurtd覺覺ndan, birine ald覺r覺p,gelirken yan覺nda getirmesi akl覺ma geliyor. ama yak覺n zamanda, yurtd覺覺ndan gelecek 繹yle birisi de yok maalesef. irketi olan birisine ald覺rabilir miyim mesala? ama t羹rkiye'ye hi癟 g繹nderim yapm覺yorlar. var m覺d覺r bir 癟繹z羹m arkadalar?
recepergun yazd覺:Vergisine katlan覺r getirteyim 癟ok beendim derseniz yakla覺k 500 - 600 usd masraf覺n覺z olur. 700 usd gibi bir fiyat alaca覺n覺z saate deer mi?oserin yazd覺:merhaba arkadalar, biliyorsunuz yeni g羹mr羹k yasas覺 ile yurtd覺覺ndan saat al覺m覺n覺 neredeyse imkans覺z hale getirdiler. tam da bu s覺rada, 癟ok beendiim, yeni bir model g繹rd羹m. yakla覺k 140 euro civar覺. art覺k vergisi, alg覺s覺 ne ise ura覺p al覺y覺m diyorum. ancak,(demek ki adamlar, bizim sa癟ma politikar覺m覺zla uramaktan b覺km覺.) se癟ili ulkeye bu 羹r羹n g繹nderilmemektedir diye uyar覺 veriyor. sormak istediim soru varm覺 bu durumu aman覺n bu yolu? yurtd覺覺ndan, birine ald覺r覺p,gelirken yan覺nda getirmesi akl覺ma geliyor. ama yak覺n zamanda, yurtd覺覺ndan gelecek 繹yle birisi de yok maalesef. irketi olan birisine ald覺rabilir miyim mesala? ama t羹rkiye'ye hi癟 g繹nderim yapm覺yorlar. var m覺d覺r bir 癟繹z羹m arkadalar?
Yurtd覺覺ndan birini bulursan覺z, bekleyip getirtmeniz en uygunu bundan sonraki s羹re癟te.
Saat g羹zel, ama 700 dolarda etmez. Teekk羹r ederim hocam cevab覺n覺z i癟in
Sent from my CPH1951 using Tapatalk
recepergun yazd覺:Mevzuat deiiklii sonras覺 b繹lgenize art覺k g繹nderilemiyor durumu sat覺c覺 ile alakal覺 deil, aliexpress ile alakal覺d覺r. Aliexpress g羹mr羹k ile anlamal覺 art覺k buradaki mevzuatlarda deiiklik olunca otomatik olarak sistemlerine iliyorlar, 癟羹nk羹 mevzuata uymad覺klar覺nda g羹mr羹kte s覺k覺nt覺 oluyor ve mal 癟ounlukla imhaya (s繹zde) gidiyor.oserin yazd覺:merhaba arkadalar, biliyorsunuz yeni g羹mr羹k yasas覺 ile yurtd覺覺ndan saat al覺m覺n覺 neredeyse imkans覺z hale getirdiler. tam da bu s覺rada, 癟ok beendiim, yeni bir model g繹rd羹m. yakla覺k 140 euro civar覺. art覺k vergisi, alg覺s覺 ne ise ura覺p al覺y覺m diyorum. ancak,(demek ki adamlar, bizim sa癟ma politikar覺m覺zla uramaktan b覺km覺.) se癟ili ulkeye bu 羹r羹n g繹nderilmemektedir diye uyar覺 veriyor. sormak istediim soru varm覺 bu durumu aman覺n bu yolu? yurtd覺覺ndan, birine ald覺r覺p,gelirken yan覺nda getirmesi akl覺ma geliyor. ama yak覺n zamanda, yurtd覺覺ndan gelecek 繹yle birisi de yok maalesef. irketi olan birisine ald覺rabilir miyim mesala? ama t羹rkiye'ye hi癟 g繹nderim yapm覺yorlar. var m覺d覺r bir 癟繹z羹m arkadalar?
Sent from my CPH1951 using Tapatalk
HknDrsn yazd覺:Sen yasay覺 nas覺l delerimin peine d羹m羹s羹n![]()
Bu bir sorun deil, h羹k羹met d覺ar覺ya para 癟覺kmas覺n diye yasa 癟覺kard覺 o y羹zden yasa deimedii s羹rece bir deiiklik bekleme . Ben ille bunu alacam dersen masraf覺na katlanman gerekiyor baka yolu maalesef yok.
Yada varsa farkl覺 bir 羹lkede tan覺d覺覺n al覺p oraya g繹ndereceksin oda gelirken getirecek.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: yasinbhr ve 85 misafir
|