TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Citizen Eco Drive Yardım

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Citizen Eco Drive Yardım

Mesaj saribey » 07 Ağu 2024, 15:59

Merhaba Citizen Eko Drive Bm 8476 modeli bir saat aldım. Saatin gün ve tarih ayarını bir türlü yapamadım tarihi ayarlıyorum gün içinde bir gün sonraya geçiyor. Günü ayarlıyorum gün içinde sonraki güne geçiyor veya ispanyolcaya geçiyor var mıdır bunun bir çaresi?
https://www.konyalisaat.com.tr/citizen-bm8476-23ee-kol-saati?srsltid=AfmBOoo2UfF9oCEgEXLrV0sEbv5vM5XZMJPBwOvZWvRfGWkk6RXlJt7y
Kullanıcı avatarı
saribey

Re: Citizen Eco Drive Yardım

Mesaj slhgzl » 07 Ağu 2024, 17:30

Takvimi akşam 8 ve 12 aralığında ayarlamayın.Saatin tepesini bir tık çekerek günü ve tarihi bulunduğunuz gunden bir gün oncesine ayarlayın sonra tepeyi bir tık daha çekerek saat ayarlama konumuna getirin tepeyi çevirerek akrep yelkovanı hareket ettirin saat 12 ye geldiginde tarih bir müddet sonrada gün değişecektir.Eger 12 ye geldiginde tarihte degisiklik olmazsa bir tur daha cevirin tarih değiştiği zaman saat gece 12 dir. Bulundugunuz zamana gore saati ayarlayın.Mesela öğlen 3 te takvimi ayarlıyorsanız takvim 12 de atmıştı ya eğer hemen 3 e getirir saati ayarlarsanız yanlış olur bir tur daha çevirerek 3 e getirmeniz gerekir.
Civil Engineer
Kullanıcı avatarı
slhgzl

Re: Citizen Eco Drive Yardım

Mesaj saribey » 08 Ağu 2024, 09:25

slhgzl yazdı:Takvimi akşam 8 ve 12 aralığında ayarlamayın.Saatin tepesini bir tık çekerek günü ve tarihi bulunduğunuz gunden bir gün oncesine ayarlayın sonra tepeyi bir tık daha çekerek saat ayarlama konumuna getirin tepeyi çevirerek akrep yelkovanı hareket ettirin saat 12 ye geldiginde tarih bir müddet sonrada gün değişecektir.Eger 12 ye geldiginde tarihte degisiklik olmazsa bir tur daha cevirin tarih değiştiği zaman saat gece 12 dir. Bulundugunuz zamana gore saati ayarlayın.Mesela öğlen 3 te takvimi ayarlıyorsanız takvim 12 de atmıştı ya eğer hemen 3 e getirir saati ayarlarsanız yanlış olur bir tur daha çevirerek 3 e getirmeniz gerekir.

Teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
saribey

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Icarnaceast, kesikparmak ve 218 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners