TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

dhgate saat siparişi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

dhgate saat siparişi

Mesaj barkodd » 17 Tem 2024, 15:57

merhabalar
Dhgate üzerinden "toplam değeri 150 Euro'yu geçen" bir saat siparişi vermek istiyorum, yurtdışı alışverişlerde AB ülkeleri dışından gelen ürünlerde %30 vergi var diye biliyorum (tabi kimbilir başka hangi başlıklar adı altında hangi vergiler eklenecek, orası da ayrı),yalnız 0-150 Euro, 150-1.500 Euro grupları var, acaba ürünün değeri 150 - 1.500 Euro arasında olunca tam olarak ne oluyor, ürün mutlaka gümrükte açılacak vergi olarak da %30'un çok üzerinde vergilendirilecek mi demek?
Kullanıcı avatarı
barkodd

Re: dhgate saat siparişi

Mesaj recepergun » 17 Tem 2024, 18:36

barkodd yazdı:merhabalar
Dhgate üzerinden "toplam değeri 150 Euro'yu geçen" bir saat siparişi vermek istiyorum, yurtdışı alışverişlerde AB ülkeleri dışından gelen ürünlerde %30 vergi var diye biliyorum (tabi kimbilir başka hangi başlıklar adı altında hangi vergiler eklenecek, orası da ayrı),yalnız 0-150 Euro, 150-1.500 Euro grupları var, acaba ürünün değeri 150 - 1.500 Euro arasında olunca tam olarak ne oluyor, ürün mutlaka gümrükte açılacak vergi olarak da %30'un çok üzerinde vergilendirilecek mi demek?
Merhaba, artık sadece 0-150 Euro aralığı mevcut. 150 euro üzeri alışverişler ticari ithalat statüsünde değerlendiriliyor. Aralığa girmeyen siparişlerin masraf ve vergileri için yaklaşık 500 usd + ürün vergisini ödemeniz gerekecektir.

22101316G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
recepergun

Re: dhgate saat siparişi

Mesaj MacGyver » 27 Tem 2024, 19:55

barkodd yazdı:merhabalar

saat buraya gelir, 150 euro üzeri olduğu anlaşılırsa olay bireysel ithalattan kati ithalata dönüşür. bir gümrük müşaviri tutmanız ve o'nun beyanname açması gerekir. baya masraf yapar saati çekersiniz. bu masrafları öğrenmek için bir g.m.'ine başvurunuz ve ödeyeceğiniz masrafların sadece vergi olmadığını biliniz.
Kullanıcı avatarı
MacGyver

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot], ringrang ve 220 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners