TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İkinci el saat alımı hakkında yardım ricası

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

İkinci el saat alımı hakkında yardım ricası

Mesaj vllkan » 01 Şub 2024, 10:36

Arkadaşlar herkese merhaba, bir süredir aradığım bir saati sahibinden sitesinde buldum. Bütçe olarak bana göre yüksek bir Longines modeli. Saati saat alım-satımı yaptığını düşündüğüm/sandığım bir arkadaş satıyor. Kutusu, yurtiçi garantisi varmış. Sormak istediğim saatin orjinalliği konusunda izlemem gereken bir yol var mı? Kendimce saatin alındığı firmayla iletişime geçip seri numarasından sorgulatma yapılmasını rica etmeyi düşündüm. Sizlerden bu konuda yardım ve fikir rica ediyorum. Peşinen teşekkürler :super:
Kullanıcı avatarı
vllkan

Re: İkinci el saat alımı hakkında yardım ricası

Mesaj ysnlztrk » 01 Şub 2024, 11:17

Merhaba, alacağınız saat marka-modeline göre YouTube'da real or fake videolarına bakarak bir kaç detay öğrenebilirsiniz. Bunun dışında bildiğim kadarıyla Longines'de web sitesi üzerinden sorgulama yapabiliyorsunuz.

SM-F946B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ysnlztrk

Re: İkinci el saat alımı hakkında yardım ricası

Mesaj vllkan » 01 Şub 2024, 11:33

ysnlztrk yazdı:Merhaba, alacağınız saat marka-modeline göre YouTube'da real or fake videolarına bakarak bir kaç detay öğrenebilirsiniz. Bunun dışında bildiğim kadarıyla Longines'de web sitesi üzerinden sorgulama yapabiliyorsunuz.

SM-F946B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim, evet bunu yapabilirim. Satıcı arkadaştan garanti kartının arka fotosunu rica edeceğim.
Kullanıcı avatarı
vllkan

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 202 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners