Öncelikle hepimize geçmiş olsun bu iki model arasında kaldım seastar 2000 modelinde ek olarak seramik bezel ve 600m su geçirmezlik mevcut yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba Seastar 1000 kullandım çap olarak benim için sıkıntı yok ama nedense seastar 2000'in artıları daha fazla gibi düşünüyorum 600m olsun seramik bezel olsun iso sertifikası olsun zaten piyasaları birbirine çok yakın modellerhfatih yazdı:Merhaba,
Sırf boyut olarak baksak bile çok farklı saatler. Tek benzer yanları mekanizmaları.
Takacak olan sizsiniz. Biri diğerinden daha iyi gibi bir durum yok. Kişisel zevkinize göre değişir. Herkes de kendine göre yorum yapacaktır.
Bence seastar 2000 çok büyük, frogmanin de tepe koruması çirkin. Ben seastar 1000 tercih ederdim.
EnesBey yazdı:Merhaba Seastar 1000 kullandım çap olarak benim için sıkıntı yok ama nedense seastar 2000'in artıları daha fazla gibi düşünüyorum 600m olsun seramik bezel olsun iso sertifikası olsun zaten piyasaları birbirine çok yakın modellerhfatih yazdı:Merhaba,
Sırf boyut olarak baksak bile çok farklı saatler. Tek benzer yanları mekanizmaları.
Takacak olan sizsiniz. Biri diğerinden daha iyi gibi bir durum yok. Kişisel zevkinize göre değişir. Herkes de kendine göre yorum yapacaktır.
Bence seastar 2000 çok büyük, frogmanin de tepe koruması çirkin. Ben seastar 1000 tercih ederdim.
Merhaba fikrinize katılıyorum.LastGentleman yazdı:Mer benim fikrim Tissot özellikleri ve duruşuyla daha güzel.
Kısmen verdim aynı şekilde dediğin gibi görünüş olarak daha dikkat çekici şık bir model bence en büyük sebepleri seramik bezel ve ön arka safir bombeli cam olması saati yakışıklı kılan unsurlarLynXMaSTeR yazdı:EnesBey yazdı:Merhaba Seastar 1000 kullandım çap olarak benim için sıkıntı yok ama nedense seastar 2000'in artıları daha fazla gibi düşünüyorum 600m olsun seramik bezel olsun iso sertifikası olsun zaten piyasaları birbirine çok yakın modellerhfatih yazdı:Merhaba,
hocam kararını vermişsin zaten
tissot daha şık geldi benim de gözüme.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: kesikparmak, ogeday, Skywalker34tr ve 240 misafir
|