1. aydı, 2. aydı derken koskoca bir 1 yılı hakkıyla doldurmuş bulunuyoruz. Bu oluşum buralara kolay gelmedi. Emeği geçen, katkısı olan, gönül veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Önce olur mu dedik, yapılabilir mi dedik. Türkiye'deki diğer forumları gördükçe; oturmamış forum kültüründen yakındık, ama nihayetinde yılmadık, çizgimizi hep koruduk. Başta aksaklıklar oldu, olumsuzluklar oldu. Günlerce kafa patlattık, saatlerce konuşmalar yaptık, kırdık, kırıldık. Ve nihayet geldiğimiz nokta gurur verici. 30 kişi vardı, ama bunlar arasından aktif olan 3-5 kişi vardı, bazen cidden ümitsizliğe düştük. Günlerce hiç bir yazı yazılmadığı oldu, n'oldu acaba, bitti mi bu iş dedik. Ama şu an itibariyle 3000 üyeye ramak kala alnımız ak bir şekilde 1. yılımızı doldurduk. Başta Bond olmak üzere, clk, frax1, drk'a verdikleri emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Üzüldüğümüz, kırdığımız zamanlar oldu. Ben kendi adıma üzdüklerim varsa özür diliyorum. Bu arkadaşlar dışında bütün üyelerimize teker teker teşekkür etmek istiyorum. Bu işin bir ucundan siz tuttunuz, TSF'nin buralara gelmesini, bir marka olmasını sağladınız.İlk aylarda acaba ileride TSF'ye özel bir saat olabilir mi dedik, şu an dünyanın önde gelen saat üreticilerinden Steinhart bizim özel saatimizi yapmakta. Sadece forum üyeleri değil, farklı ülkelerden farklı saat severler de TSF Special Edition'dan edinmek istiyorlar. Bu beraberlik çok güçlü adımlarla ilerleyecek bundan eminim. Türkiye'de kaç saat sever var ki diye düşünürken, 1.yılın sonunda 3000 üyeye çok az kaldı, 10binlere ulaşması içten bile değil. Bir kez daha bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, NİCE YILLARA TSF diyorum