TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Nice Yıllara TSF

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Nice Yıllara TSF

Mesaj nickynick » 14 Eki 2010, 11:21

1. aydı, 2. aydı derken koskoca bir 1 yılı hakkıyla doldurmuş bulunuyoruz. Bu oluşum buralara kolay gelmedi. Emeği geçen, katkısı olan, gönül veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Önce olur mu dedik, yapılabilir mi dedik. Türkiye'deki diğer forumları gördükçe; oturmamış forum kültüründen yakındık, ama nihayetinde yılmadık, çizgimizi hep koruduk. Başta aksaklıklar oldu, olumsuzluklar oldu. Günlerce kafa patlattık, saatlerce konuşmalar yaptık, kırdık, kırıldık. Ve nihayet geldiğimiz nokta gurur verici. 30 kişi vardı, ama bunlar arasından aktif olan 3-5 kişi vardı, bazen cidden ümitsizliğe düştük. Günlerce hiç bir yazı yazılmadığı oldu, n'oldu acaba, bitti mi bu iş dedik. Ama şu an itibariyle 3000 üyeye ramak kala alnımız ak bir şekilde 1. yılımızı doldurduk. Başta Bond olmak üzere, clk, frax1, drk'a verdikleri emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Üzüldüğümüz, kırdığımız zamanlar oldu. Ben kendi adıma üzdüklerim varsa özür diliyorum. Bu arkadaşlar dışında bütün üyelerimize teker teker teşekkür etmek istiyorum. Bu işin bir ucundan siz tuttunuz, TSF'nin buralara gelmesini, bir marka olmasını sağladınız.İlk aylarda acaba ileride TSF'ye özel bir saat olabilir mi dedik, şu an dünyanın önde gelen saat üreticilerinden Steinhart bizim özel saatimizi yapmakta. Sadece forum üyeleri değil, farklı ülkelerden farklı saat severler de TSF Special Edition'dan edinmek istiyorlar. Bu beraberlik çok güçlü adımlarla ilerleyecek bundan eminim. Türkiye'de kaç saat sever var ki diye düşünürken, 1.yılın sonunda 3000 üyeye çok az kaldı, 10binlere ulaşması içten bile değil. Bir kez daha bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, NİCE YILLARA TSF diyorum :champ:

Resim
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Re: NİCE YILLARA TSF

Mesaj pavese » 14 Eki 2010, 12:13

Nice yıllara İnşallah arzuladığımız yeni saatlerle girmek dileğiyle forumun kurulmasında emeği geçenlere teşeküür eder herkesin 1.yılını kutlarım. :champ:
Kullanıcı avatarı
pavese

Mesaj 2fast4u » 14 Eki 2010, 12:23

Resim
nice senelere TSF........
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Redliner » 14 Eki 2010, 12:23

Ben üye sayısını falan filan bilmemde. Gelinen nokta itibariyle çok kaliteli ve seviyeli bir ortam oluşmuş durumda. Herşey hep böyle olur inşallah. Nice yıllara TSF... :champ:
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj sedir » 14 Eki 2010, 13:05

Katkısı olan herkese teşekkürler.
Hep birlikte daha iyi günler dileğiyle.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Bond » 14 Eki 2010, 13:32

Teşekkürler harika yazmışsın, :thumbup: Steinhartın dünyanın önde gelen üreticilerinden olması dışında :D Son yıllarda kendi klasmanında artan popularitesine bende katılıyorum elbette.

Aralık ortasından itibaren burada bir inanılmazı gerçekleştirdik, internet dünyasına yabancı olanlar için pek birşey ifade etmeyecektir ama trafik rakamları bunu gösteriyor. Bu aramızda bir kutlama, gerçek kutlamamızı ilerleyen tarihlerde yapmak istiyoruz.

Hep beraber öğrendik ve öğrettik. Düzeni, seviyeli üyeleri ve kaliteli ortamı ile herkesin takdirini toplayan bir oluşuma imza attık. Emeği geçen veya sadece okuyan herkese çok teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Nice Yıllara TSF

Mesaj Frax » 14 Eki 2010, 13:40

Düzen ve seviye konusunda gerçekten internet dünyasının çok ilerisinde yer alan bir foruma sahibiz. İnşallah devamı gelecektir ve daha iyi durumlarda da olacaktır bu forum. :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Re: Nice Yıllara TSF

Mesaj Clk » 14 Eki 2010, 13:50

Ne zor günlerdi o ilk günler... Sadece karin agrisi, kavga gürültü :) Temizleyip nezih bir ortam olusturuncaya kadar bayagi bir zorluk cektik ama sonucta basardik... Aralik ayinin ortasi ya 16 yada 17'si olmali. TSF'nin kurulusu iste bu tarihlere denk gelir... 17.12.2009

Daha gidilecek cok yolumuz var. El ele daha iyi ve basarili günlere.

Iyi ki varsiniz...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 93 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners