Merhaba arkadaşlar
bir arkadaşım yurtdışından gelirken bana pahalı marka ve kutusunda bir saat getirecek.
Yani kendi saatini getiriyormuş gibi, herhangi bir sıkıntı olur mu gümrüğe falan takılır mı bilginiz var mıdır?
teşekkür ederim
Bir sorun olmaz bencecoparan yazdı:Merhaba arkadaşlar
bir arkadaşım yurtdışından gelirken bana pahalı marka ve kutusunda bir saat getirecek.
Yani kendi saatini getiriyormuş gibi, herhangi bir sıkıntı olur mu gümrüğe falan takılır mı bilginiz var mıdır?
teşekkür ederim
X ray den geçerken yakalanır ise vergilendirilir.coparan yazdı:Merhaba arkadaşlar
teşekkür ederim
Kesinlikle buna dikkat edin. Özellikle İstanbul Havalimanı'nda daha detaylı kontrol yapabiliyorlar.rolexcollector yazdı:X ray den geçerken yakalanır ise vergilendirilir.coparan yazdı:Merhaba arkadaşlar
teşekkür ederim
En doğrusu saati kolunda getirsin, kutu bir sonraki gelişine kalsın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: kallone ve 223 misafir
|