1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Ciga desing z serisi

MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2022, 14:54
Tuğrult
Herkese merhabalar arkadaşlar uzun süredir foruma üyeyim ama ilk defa başlık açıyorum
Burdaki üyelerin yorumlarınına ve bilgilerine güveniyorum
Yeni aldığım bir saat hakkında yorumlarınızı merak ediyorum
Saati türkiyedeki bir alışveriş sitesinden aldım
Ciga desing z serisi
Kadran şekli fıçı tasarım
Çok hoşuma giden bir tasarım ( richard mille markası çok kullanıyor )
Çin üretimi , yotube de incleme videoları mevcut ama yabancı dil olduğu için anlayamadım
Makine olarak otomatik mekanizma sanırım seagull firmasının kullandığı makine
Yorumlarınızı merak ediyorum
Foto nasıl ekleniyor bulamadım
Herkese iyi forumlar

Re: Ciga desing z serisi

MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2022, 15:43
Tlg
Öncelikle saatiniz hayırlı olsun.
Genel forum davranışı üzere aldığınız bir saat için söylenecek söz hayırlı olsundur.
Tarafsız bir değerlendirme için almadan önce yorum istemeniz daha sağlıklı olacaktır.

Saate gelirsek ben tasarımını beğendim.
Zaten bu konudaki genel görüşüm en iyi saat en beğendiğiniz saattir.
Tekrar hayırlı olsun.

Re: Ciga desing z serisi

MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2022, 15:50
mturann
Teknik olarak bilgim yok ama beğenerek aldıysanız keyfini çıkarın
Güzel zamanlarınızı göstersin

Re: Ciga desing z serisi

MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2022, 16:10
Dgkndrmn
Hayirli olsun guzel zamanlarda kullanin. Saatler guzel gozukuyor, bilekte nasil duruyor? sizin gorusleriniz onemli, iscilik, kalite zaman tutmasi, sesi ilk izlenimde bir fikir verir. Umarim bunlar sizi tatmin etmistir, guzel bir markaya benziyor.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Re: Ciga desing z serisi

MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2022, 16:53
justaguy
Hayırlı olsun, güzel zamanlarda kullanın [emoji106]

Fotoları bekliyoruz :)

Re: Ciga desing z serisi

MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2022, 19:18
Tuğrult
justaguy yazdı:Hayırlı olsun, güzel zamanlarda kullanın [emoji106]

Fotoları bekliyoruz :)

Foto nasıl ekleyeceğim bulamadım
Herkese güzel dilekleri için teşk ederim

Re: Ciga desing z serisi

MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2022, 21:03
Soap
Hayirli olsun.Siyah versiyonunu gecen sene alip cok begenmistim.Fiyatina gore kasanin malzeme kalitesini,kordonun kalitesi ve kadranindaki detaylari oldukca begenmistim.Bir arkadasim da kolumda gorup cok begendi yollarimiz ayrildi :) Yeni modelleri cikarsa tekrar degerlendirebilecegim bir marka.

Re: Ciga desing z serisi

MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2022, 22:42
fbC
Hayırlı olsun. Geçen sene bende siyah kayışlı versiyonunu almış, yaklaşık 6-7 ay kadar kullanmıştım. Aldığım ilk iskelet tasarımlı saatti fakat iskelet tasarımın bana çok hitap etmediğini düşündüğüm için ve bir arkadaşımın çok istemesi üzerine satmıştım kendisine. Ölçüm konusuna hiç takılmadım ama gördüğüm kadarıyla çok göze çarpan bir sapması yoktu. Kasa ölçüleri olarak gayet yeterli ve dikkat çeken bir saat. Kasa malzemesi, kordon kalitesi beni şaşırtmıştı açıkçası. Hatta keşke biraz daha bütçe ayırıp titanyum versiyonunu alsaydım diye düşünmüştüm. Pişman olacağınızı sanmıyorum. Aksine genellikle spor giyinen biriyseniz tarzınıza daha çok yakışacaktır. Ara ara aklımı da kurcalar aslında satmasaydım keşke diye. Çünkü hem iskelet olarak hoş bir görüntüsü var, hem alışılmışın dışında yuvarlak değil de kare biçimli bir saat, hemde orjinal siyah rubber kordonuyla çok hoş oluyor. Güzel zamanlarda takmanızı dilerim. Marka hakkında konu açtığımda forumda pek hoş karşılanmamıştı, bende inceleme yapmamıştım. Detaylı inceleme yapmanız belki model konusunda forumdaki önyargıları kırar düşüncesimdeyim.