T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
serqensoylu » 08 Eki 2021, 10:38
Merhaba arkadalar y覺llar 繹nce ilk Adidas saatimden beri akl覺mda olan bir Orient modeli sipari vermi bulunmaktay覺m. Gerek bu forumdan gerekse 癟eitli sitelerden saat al覺nacaksa bunun moda markalar覺ndan ziyade saat markalar覺ndan al覺nmas覺n覺 繹rendim

Linkteki modeli ilk olarak tasar覺m覺n覺 beendiimden ve uzun y覺llar sorunsuz bir ekilde kullanabileceimi d羹羹nerek ald覺m fakat 癟ok iyi de bilgim yok modelle alakal覺. 襤lk otomatik saat olarak sizce doru bir tercih midir model olarak nas覺ld覺r? imdiden teekk羹rler.
https://www.amazon.co.jp/-/en/gp/aw/d/B ... prod_image
-

serqensoylu
-
- Kay覺t: 06 Eyl 2012, 21:08
raven » 08 Eki 2021, 10:56
G羹zel se癟im.

D羹羹n羹yorum 繹yleyse var覺m, d羹羹nemiyorum 繹yleyse mal覺m!
-

raven
-
- Ya: 54
- Kay覺t: 26 Nis 2013, 19:31
barancanarican » 08 Eki 2021, 10:57
Saat s羹per ahsen kulland覺m a覺r覺 memnun kald覺m ancak sizin ip black olan model se癟iminiz de zamanla a覺nmalar renk atmalar覺 olacakt覺r. O sebeple full 癟elik (g羹m羹) olan覺n覺 tercih ederseniz evladiyelik bir ilk otomatik saatiniz olacakt覺r.
Redmi Note 9S cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
instagram; beelife_watch
-

barancanarican
-
- Ya: 24
- Kay覺t: 09 Kas 2020, 22:55
azizkaya » 08 Eki 2021, 13:39
G羹zel g羹nlerde kullan覺n. 襤lk tercih icin nokta at覺覺 bence.
SM-N960F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Al覺nca ya da sat覺nca piman olmad覺覺m bir saat olmad覺.
-

azizkaya
-
- Kay覺t: 14 Nis 2017, 01:02
Thepisode » 08 Eki 2021, 15:25
serqensoylu yazd覺:Merhaba arkadalar y覺llar 繹nce ilk Adidas saatimden beri akl覺mda olan bir Orient modeli sipari vermi bulunmaktay覺m. Gerek bu forumdan gerekse 癟eitli sitelerden saat al覺nacaksa bunun moda markalar覺ndan ziyade saat markalar覺ndan al覺nmas覺n覺 繹rendim

Linkteki modeli ilk olarak tasar覺m覺n覺 beendiimden ve uzun y覺llar sorunsuz bir ekilde kullanabileceimi d羹羹nerek ald覺m fakat 癟ok iyi de bilgim yok modelle alakal覺. 襤lk otomatik saat olarak sizce doru bir tercih midir model olarak nas覺ld覺r? imdiden teekk羹rler.
https://www.amazon.co.jp/-/en/gp/aw/d/B ... prod_image
Merhaba, Renk 繹zelinde yorum yapam覺yorum ama model harika bir se癟im. Orientin en 癟ok beenilen modelleri aras覺nda

imdiden iyi zamanlar g繹stersin.
"Cesaret, bir anl覺k sab覺rd覺r." Hz. Ali (a.s.)
-

Thepisode
-
- Ya: 40
- Kay覺t: 20 Ara 2017, 23:36
hknmtn » 08 Eki 2021, 23:52
Balang覺癟 i癟in g羹zel tercih. Amazon.jp 'den mi ald覺n覺z?
-

hknmtn
-
- Kay覺t: 24 Au 2018, 23:47
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 54 misafir