Normalde ufak çizikleri önemsemem her şeyin bir yaşanmışlığı olduğuna inanırım.Fakat saati alalı yaklaşık bir ay olmuştu ve yapmaman gereken bir hata yapmıştım.
Bunun üzerine bu işi nasıl hallederim diye araştırmaya başladım.Araştırmaların sonucunda bir çok ürün fark ettim ama uygulamalarını izlediklerim arasında en çok “cape cod metal polishing cloths” ürünü hoşuma gitti.Fakat ürünü ülkemizde bulamadım. İşimiz gereği birçok arkadaşımız yurt dışına gidip geliyor.Amazondan sipariş verip adresine yolladım ürünü.Arkadaşta 1 hafta sonra ülkeye dönüm ürünü bana teslim etti.
Ürününü fiyatı ABD de 6 usd civasında.Vergilerle 10 usd oluyor. İçinden 2 tane 10x10 sanırım temizleme bezi çıkıyor. Önce bezler çok ufak geldi ama uygulamaya geçince gayet yeterli olduğunu gördüm.2x2 cm bir parça keserek temizle işlemine başladım.
Bu işlem için gerçekten sabırlı ve sakin olmak gerekiyor. Eldiven kullanılmasını keninlikle öneririm.Sonuçta kimyasal bir malzeme.Ek olarakta bu işlem yapılırken 1 paket sigara ve çay (single malt) olması tercihimdir.Yapılan işlemi keyifli bir hale getiriyor. Yavaş yavaş dairesel olarak temizlemeye başladım. Baktım sonuç iyiye gidiyor sonucu hızlandırmak için. Ufak ince bir şerit kesip dremel sardım.Düşük bir hızda yavaş yavaş işlemi bitirdim.

Bence sonuç muazzam oldu.Bunuda siz değerli arkadaşlarla paylaşmak istedim.