Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Baria » 13 Şub 2020, 18:18
Herkese merhaba.Elimde fosforları çalışmayan bir adet Vostok bir adet de Seiko 5 var.Bu saatleri Relume yaptırmak istiyorum ama yaptıracak saatçi bulamadım.Burada birkaç arkadaşın kendisinin yaptığını gördüm fakat bunu yapan saatçi tavsiyesi bulamadım.Bu işlemi yapan bir saatçi varmıdır acep?
-

Baria
-
ercment45 » 16 Şub 2020, 21:19
Baria yazdı:Herkese merhaba.Elimde fosforları çalışmayan bir adet Vostok bir adet de Seiko 5 var.Bu saatleri Relume yaptırmak istiyorum ama yaptıracak saatçi bulamadım.Burada birkaç arkadaşın kendisinin yaptığını gördüm fakat bunu yapan saatçi tavsiyesi bulamadım.Bu işlemi yapan bir saatçi varmıdır acep?
garantilisaattamiri.com diye bir site var Tarkan demir usta yapıyor bu işlemi. Bir irtibat kurun dilerseniz.
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

ercment45
-
markopasa » 11 Eki 2020, 01:16
ercment45 yazdı:Baria yazdı:Herkese merhaba.Elimde fosforları çalışmayan bir adet Vostok bir adet de Seiko 5 var.Bu saatleri Relume yaptırmak istiyorum ama yaptıracak saatçi bulamadım.Burada birkaç arkadaşın kendisinin yaptığını gördüm fakat bunu yapan saatçi tavsiyesi bulamadım.Bu işlemi yapan bir saatçi varmıdır acep?
garantilisaattamiri.com diye bir site var Tarkan demir usta yapıyor bu işlemi. Bir irtibat kurun dilerseniz.
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamlar, kendisine yazdım ancak tamir edilemez diye kısaca cevap attı. Burası da yapmazsa neresi yapar bilmiyorum...
-

markopasa
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: ahmetcan38, berkingbad, RustCohle ve 281 misafir