TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

NYC Times :)

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

NYC Times :)

Mesaj 2fast4u » 28 Haz 2010, 23:01

Resim

Yer JFK...Çok kez gectıgım passport control alanında kalabalık dısında ılk kez bır sey dıkkatımı cektı :) clk ve saatforumu ;)

Comıng soon......
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Re: NYC Times :)

Mesaj 2fast4u » 29 Haz 2010, 10:37

saatforumu uyesi olunca gozlerin her yerde saat karesi ariyor...yukaridaki kareye gelince cok yerde bu saat karsinizda havalimaninda ....ekranda kaptan couestau belgeselinide gorunce allahim bu bir saka olmali dedim:) fakat her iki goruntuyu ayni ekrana sigdiramadim fakat ozetle marka nerde nasil bulunacagini iyi biliyor diyebiliriz dusmanlarin dikkatine:)...sirada goruntuler elimden geldigince arada sirada yukledigim nyc den goruntulerini bu sefer amaca yonelik olsun bol olsun diye elimi kolumu sallayarak gectigim yerleri deklansore basarak gectim.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 29 Haz 2010, 10:57

Resim
wempe ...5th ave....buyuk kaliteli bir saatci vitrinden kareler
Resim
Resim
Resim
Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 29 Haz 2010, 11:12

devam...
panerai yer 3th ave. sok 45 lerde olmasi lazim fakat dunhill davidoff falan ayni sirada
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 29 Haz 2010, 11:20

yer canalstreet mekan bir kuyumcu chinatown ile little italy arasi bir yer oldugundan gangsta style saatler kolyeler yuzukler satista..:)
Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 29 Haz 2010, 11:48

sirasiyle franck jacob ve daha once aciliyor diye goruntuledigim su an hizmette olan kutsal AP :)magazasi ....gec saatte 57 st. civarinda bulundugumdan hava karanlik ve vitrinde saatler yok .Yalniz vitrin suslemesi cok hos 2 adet yon oku var ben sagdan gidiyorum:)))burasi 5th ile madison arasi meshur 57th street ...
Resim
Resim
Resim
Resim
ve yeni haberi oris huzurlarinda veriyorum:)
Resim

ekrani kapamiyim tamam anlasildi........

Resim
gelecek bolum ...en buyuk second hand vintage saat magazasi vede en uckagitci...
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 29 Haz 2010, 15:49

5th ile 6 th arasinda ne zaman orda bulundugumda onunden gecsem yaklasik 10 yildir kapatiyoruz diye yazilar yazip bir turlu kapatamayan uckagitci saatci ..aman dikkat ...en buyuk ozelligi musteri iceri zile basip girdiginden kapi ordaki gorevli ayakci bayan tarafindan aciliyor.Tezgahtar bayanin gozu musteriyi tutarsa icerden bu amcam geliyor basliyor laf ebeligi yapmaya .Sonrasinda onunda gozu tutarsa sizi sayet icerden cikmaniz degil cikartilmaniz mumkun degil illaki saati alacaksiniz .ben soyle kendi saatlerimle bir mukayese yapiyim .Sifir aldigim oris in fiyatina 2 elini bile alamiyorum buradan.Digerlerini saymiyim bile .Hadi pazarlik yapalim diye tutturan bir tip dusunun iste.Bu kadar orjinal 2.elin icinde de illaki bir numara ceviriyordur.
Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 29 Haz 2010, 15:55

Resim
Resim
Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kirpi ve 100 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners