TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

MTS

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

MTS

Mesaj ayberkomay » 21 Ağu 2018, 20:36

Chrono24 de MTS marka kurmalı kronolu bir saat buldum. Görüntü olarak hoşuma gitti mekanizma vs olarak da iyi ancak marka kullanıcı yorumları göremedim. Kullanan var mı aranızda danışmakt istedim. Almak istiyorum ancak aynı şekilde kur sebebiyle de arada kaldım. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Saat:https://www.chrono24.com/tr/all/mts-titanium-manual-winding-chronograph--id8273880.htm?SETLANG=tr_TR&SETCURR=TRY
Kullanıcı avatarı
ayberkomay

Re: MTS

Mesaj gargamell » 21 Ağu 2018, 21:11

The Time-Tested, Battle-Hardened.
Kullanıcı avatarı
gargamell

Mesaj debra » 21 Ağu 2018, 21:12

Kordonu çok orjinal. Bayıldım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
debra

Mesaj ayberkomay » 24 Ağu 2018, 01:05

Teşekkür ederim dikkat etmemişim :)
Kullanıcı avatarı
ayberkomay

Mesaj Zamanölçer » 24 Ağu 2018, 10:47

Markayi bende pek tanimiyorum, ama makineyi taniyorum. Fiyatda cok cazip bence, makine bakimli ise sorunsuz calisan bir makinedir. Bazi cocuk hastaliklari vardir, Krono sayarin tam sifirlamamasi ve takvim atlattirici yayin gevsemesi gibi onun haricinde saglam bir makinedir.
Gerisi sizin karariniza kalmis, eger alirsaniz iyi günlerde kullanmaniz temennilerimle.....
Turcarum horologica artifex.
Kullanıcı avatarı
Zamanölçer

Mesaj Ankthas » 24 Ağu 2018, 11:02

Zamanölçer yazdı:Markayi bende pek tanimiyorum, ama makineyi taniyorum. Fiyatda cok cazip bence, makine bakimli ise sorunsuz calisan bir makinedir. Bazi cocuk hastaliklari vardir, Krono sayarin tam sifirlamamasi ve takvim atlattirici yayin gevsemesi gibi onun haricinde saglam bir makinedir.
Gerisi sizin karariniza kalmis, eger alirsaniz iyi günlerde kullanmaniz temennilerimle.....

Ustam doğru söylüyor, yaşlı krono saatlerde sıfırlama problemi kroniktir genelde. Yerleri Kadiköy'deymiş İstanbul'daysanız gidin bir elden görün fonksiyonlarını deneyin, takvimi vs değiştirin. Mümkün değilse de satıcıyla iletişime geçip sıfırlarken ve takvim değiştirirken video atmaısnı isteyin saatle. 3133 efsane Poljot mekanizmasıdır günümüzde turp gibi çalışan pek çok modelin içinde bu mekanizma vardır, sıkıntısı olursa da ilerde tamir ettirmek kolay olur, yedek parçası boldur.
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj ayberkomay » 28 Ağu 2018, 00:14

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Kısmetse yakın zamanda alacağım.
Kullanıcı avatarı
ayberkomay

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 63 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners