TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bernhard H.Mayer

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bernhard H.Mayer

Mesaj omrfrka » 17 Tem 2018, 23:24

Nasıl bilirsiniz bu markayı?,türkiyede satışı yok galiba ikinci el olarak bulanabiliyor sanırım
Geçen saatcide Bi Modelini denedim hoşuma gitti zarif bi saatti baya eta mekanizması vardı :D 1900 küsür adet üretilmiş bu saatten dedi bana 1813 ncü üretilen saatmiş elindeki saatte 2000 TL Fiyat çekti saate(ikinci el)

Model Buydu
Resim
Kullanıcı avatarı
omrfrka

Re: Bernhard H.Mayer

Mesaj jstein » 18 Tem 2018, 00:32

Bir network marketing (saadet zinciri) kanalıyla satılan bir marka, elime alıp incelemişliğim yok ancak kalitesinin bir saadet zinciri markası ne kadar kaliteli olursa o kadar kaliteli olduğunu düşünüyorum.
One Timex digital watch, broken.
Kullanıcı avatarı
jstein

Mesaj omrfrka » 18 Tem 2018, 00:55

jstein yazdı:Bir network marketing (saadet zinciri) kanalıyla satılan bir marka, elime alıp incelemişliğim yok ancak kalitesinin bir saadet zinciri markası ne kadar kaliteli olursa o kadar kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Kalitesi gerçekten çok iyiydi hocam hele benim denediğim model yaşıma biraz uygun olsa o model kesinlikle düşünürdüm :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
omrfrka

Mesaj Ankthas » 18 Tem 2018, 09:27

ETA kullanıp altına Swiss Made yazamıyorsa ve Alman da değilse Çin'de yapılıyor olma ihtimali çok yüksek. Siz gene bilindik markalardan şaşmayın derim. İlla limitli üretim ETA mekanizmalı swiss made bir saat arıyorsaız Claude Bernard TSF Special Edition'a bakın derim naçizane :thumbup:
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj hlkshnr » 18 Tem 2018, 14:00

Resim

Swiss made yazanlar da var. 2000 tl verilecek saat değil yine de

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
hlkshnr

Mesaj Umutt » 18 Tem 2018, 15:12

Qnet tarafından getirilen ve muhtemelen de ona özel üretilen saat markası, bende internetteki görsellerden ciddi bir kalite izlenimi doğmadı. Aksine modellerin, çoğunlukla sağdan soldan aşırılan düşük kaliteli homage ler olduğunu düşünüyorum ama tabi ki bu benim fikrim. Kendi sitesinde yazan rakamlar, zaten bilinçli olarak yüksek belirleniyor qnet tarafından. Ben kesinlikle uzak durun derim.
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj mturann » 18 Tem 2018, 15:32

İkinci el piyasasında 200-300 TL den başlayıp 5000 TL gibi rakamlara kadar miktar belirleyen var.

Kimse ne olduğunu tam olarak bilmiyor herhalde.

Artık birinci sahipleri saatleri kaç paraya alıyorsa satarken aralarında uçuk farklar olan rakamlar dönüyor.

Muğlak bir marka.

Saat ustalarına geldiyse içini açıp mekanizmalara bakan varsa daha net bilgi verebilir kalite konusunda. Diğer şekilde tahminde bulunmaktan öte bir şey denilemiyor.
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj omrfrka » 19 Tem 2018, 00:25

mturann yazdı:İkinci el piyasasında 200-300 TL den başlayıp 5000 TL gibi rakamlara kadar miktar belirleyen var.

Kimse ne olduğunu tam olarak bilmiyor herhalde.

Artık birinci sahipleri saatleri kaç paraya alıyorsa satarken aralarında uçuk farklar olan rakamlar dönüyor.

Muğlak bir marka.

Saat ustalarına geldiyse içini açıp mekanizmalara bakan varsa daha net bilgi verebilir kalite konusunda. Diğer şekilde tahminde bulunmaktan öte bir şey denilemiyor.

quartz mekanizma olanları ucuz evet hocam benim denediğim resimdeki model kalite hissiyatı verdi bana gerçekten ama tabikide bizden daha iyi anlayan saat ustalarımıza laf düşer bence burda :D
Kullanıcı avatarı
omrfrka

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 72 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners