Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
bu arada TEMPTION saatleride fricker dan nasibini alan markalardanmis .Hic sasirmadim .Ve ardindan linkteki efsanelesmis bir markaya da ulastim .ilginc bir olusum http://www.prs2dreadnought.com/images.htm
Bir başka şey de zannederim çok meşhur marka olarak Omega'dan bahsetmişsin. Ama burada nasiplenen dreadnaugths çünkü esinlendikleri kolların Omega'nı 600 metre deep see diver 1975 modeli olduğunu açıklamışlar. Temption, kendi tasarımlarını kendi yapar, dikkat edersen kasaların bilezik benzerliği hariç bir benzerliği yoktur. Bu bilezikler de 1997 yılında Temption tarafından icatla tasarlandı. Sevgili forumdaşım 2fast4u, biraz daha dikkat lütfen. Heyecanını anlıyorum ve gerçekten bu beğendiğin saatler hoş. Ama hepsi bu.