1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Stowa İnternet Sitesi

MesajGönderilme zamanı: 17 May 2010, 10:11
pureman
Arkadaşlar belki konu olarak yanlış yere açtım ama inanın en çok nereye açılabilir diye çok düşündüm..

Ben Stowa'nın sitesinden saat siparişi vermek istiyordum.. Ama gönderiliyor mu, güvenli mi bilmediğim için sizlere sormak istedim..

Re: Stowa İnternet Sitesi

MesajGönderilme zamanı: 17 May 2010, 10:24
Clk
Alman firmalarin resmi internet sitelerin'den yapilacak alisverislerin hicbir tanesinde göndermeme gibi bir durum söz konusu olamaz. 100% güven ile siparisinizi verebilirsiniz.

Not: Mümkün ise sigortali gönderi isteyin. Saat calinirsa yada kaybolur ise basiniz agrimasin.

Re: Stowa İnternet Sitesi

MesajGönderilme zamanı: 17 May 2010, 10:29
pureman
Ama öyle bir seçenek yoktu sipariş aşamasında..

Eğer benim göremediğim bir yerde varsa söylerseniz sevinirim..

Birde Hamilton mı yoksa Stowa mı tercih etmeliyim..

Re: Stowa İnternet Sitesi

MesajGönderilme zamanı: 17 May 2010, 10:38
Clk
Ebay'de Stowa olarak satis yaptiklarini zannediyorum. www.ebay.de adresinden arastirarak bulma sansin var. Kataloglarinda da yaziyor olmasi lazim. Ebay'den alirsan ve pay-pal ile ödersen bedelsiz olarak 500 Euro'ya kadar sigortali geliyor ürün.

Hamilton ve Stowa iki ayri dünya. Hamilton imaji ile öne cikan marka, tarihi belli ve ürettikleri ürünler yabana atilacak cinsten degil. Stowa ise alternatif olarak kabul edilebilecek yine tarihi ve kalitesi ile kendisini ispatlamis bir marka. Herkeste olan bende olmasin mantigi ile hareket edersen Stowa, ismi olsun, havasi olsun, servisi olsun dersen Hamilton. Kalite 3 asagi 5 yukari ayni.

Re: Stowa İnternet Sitesi

MesajGönderilme zamanı: 17 May 2010, 10:41
Frax
Ebay.de adresine de bakın fiyat farklılıklarını inceleyin.Gümrükten kurtulmak isterseniz de Ebay satıcılarına düşük ücretli gösterterek saatinizi alabilirsiniz.

Re: Stowa İnternet Sitesi

MesajGönderilme zamanı: 17 May 2010, 10:42
Clk
Ok. Siteye baktim. Zaten paypal ile ödeyebiliyorsun. Bu durumda zaten 500 Euro'ya kadar otomatik olarak sigortalanmis oluyor. Birde fedex ile gönderiyorlarmis. Buda demektir ki satin alma islemini yapmadan önce fedex-Türkiye ile temasa gecip sigorta olayini sorabilirsin.

Re: Stowa İnternet Sitesi

MesajGönderilme zamanı: 17 May 2010, 10:47
pureman
Teşekkür ederim arkadaşlar..

Sipariş verdim ama ön siparişmiş bunlar.. Sanırım ürünler ellerinde yok..

Birde bu ürünlerin hepsinde COSC varmı? (Stowa için soruyorum)

Şu Cosc soruma bilen bir arkadaş cevap verirse sevineceğim...

Re: Stowa İnternet Sitesi

MesajGönderilme zamanı: 17 May 2010, 13:55
Frax
Stowa ların hepsinde COSC yok.Zaten COSC mekanizma Stowa'nın sitesinde 240 Euro.Aynı sitede 300 küsur Euro'ya da saat var.Bu açıdan da mantıksız.En ucuz COSC saatler 1500ün üstünde diye biliyorum.