TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF'de Saat Hediyeli Yarışmalar Yapılmasını İstermisiniz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Evet, Gayet Hoş Olur
138
85%
Hayır, Gereksiz Buluyorum
24
15%

Toplam oy : 162

Mesaj Bond » 04 May 2010, 20:39

TSF'de periyodik olarak saat hediyeli yarışmalar yapmayı düşünüyoruz fakat tam uygun formata henüz karar vermedik. Genel olarak bu tarz bir yarışma yapılmasını istermisiniz ve iştirak edermisiniz bunu öğrenmek istiyoruz. Örnek olarak ilk yarışmayı belli katılım kriterleri ile genel saat temalı bir fotoğraf yarışması olarak düşünüyoruz. Örnek katılım kriterlerini üyelik durumu veya belli mesaj sayısı olarak belirleyebiliriz ki sırf bu durumdan faydalanma amaçlı üye olunmasın. Sizde ankete katılır, düşüncelerinizi ve farklı yarışma formatı önerilerinizi paylaşırsanız faydası olacaktır. Teşekkürler.

Bilgi Notu: TSF'de hediye edilen veya edilecek dergi, saat ve benzeri ürünlerin dağıtıcı firmalar veya markalarla hiç bir ilgisi ve bağlantısı yoktur. TSF tarafından temin edilen ve maddi bedeli karşılanan ürünlerdir. Bu tarz sponsorluk istekleri olmasına karşın şu etapta yaklaşımları profesyonel bulmadığımız için onaylamıyoruz. Örnek bir dahaki yıllık dergi aboneliği hediyemiz ülkemizde oldukça pahalı satılan USA bazlı bir saat dergisi için olabilir.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: TSF'de Saat Hediyeli Yarışmalar Yapılmasını İstermisiniz?

Mesaj sosyalcan » 04 May 2010, 20:44

Hele bir de kazanırsam süper olur.Tabi ki iştirak ederim.
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj Zemberek » 04 May 2010, 20:48

Kesinlikle çok güzel bir faaliyet olur diye düşünüyorum. En çokta ödülden ziyade üyelerin ne gibi çalışmalar ortaya çıkartacağını merak ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Zemberek

Mesaj sosyalcan » 04 May 2010, 20:49

Ödül tabi ki bahane önemli olan bir şeyler öğrenebilmek.
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj Frax » 04 May 2010, 20:57

Güzel gelişmeler bunlar :) Her ne kadar iddialı olamasam da forumun gelişimi açısından da çok faydalı olacaktır.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Bond » 04 May 2010, 20:59

Anketten çok yarışma formatı ve kriteleri ile ilgili fikirlerinizi beyan ederseniz hepimiz adına faydası olacaktır. Fotoğraf yarışması haricinde neler olabilir? Örnek o ay en güzel konuyu açan yada en iyi incelemeyi hazırlayan üyeye de bir hediye verilebilir. Elbette katılım sonrası anket açılarak üyeler tarafından oy verilecek, kazananı üyeler belirleyecek. Yada bir juri seçilipte olabilir.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Zemberek » 04 May 2010, 21:16

sosyalcan yazdı:Hele bir de kazanırsam süper olur.Tabi ki iştirak ederim.

Sosyalcan kusura bakmayın yanlış ifade ettiysem ben sizin mesajınızı düşünerek yazmamıştım :). Yarışmanın yapıldığını varsayıp kim ne yapabilir onu düşünüyordum.

Bence ödüller çok pahalı olmamalı bu sayede daha fazla üye ödül alabilsin tabi bu ters etki yapıp katılım motivasyonunu düşürebilirde. "Saat" olarak adlandırılan ve saat işlevi gören her araç konulara dahil edilecek mi ya da her saat türünün yarışması ayrı mı olacak? Saat marka ve modelini bulma yarışması da olabilir, bozulmuş bir görüntü ya da ufak bir detayından tanıma gibi, tabi bu çok çok ve çok zor olacaktır :D (2 gün önce Orient'in Rusya sitesinden 10.000'den fazla Orient modeli indirip tek tek baktım oradan biliyorum :lol:) Saatlerle alâkalı testler olabilir, nette yanıtları zor bulunabilecek (özellikle Sayın Modern60'ın tecrübe ve bilgisi ile).
Kullanıcı avatarı
Zemberek

Mesaj nickynick » 04 May 2010, 21:31

Zemberek yazdı:
Saat marka ve modelini bulma yarışması da olabilir, bozulmuş bir görüntü ya da ufak bir detayından tanıma gibi, tabi bu çok çok ve çok zor olacaktır :D (2 gün önce Orient'in Rusya sitesinden 10.000'den fazla Orient modeli indirip tek tek baktım oradan biliyorum :lol:) Saatlerle alâkalı testler olabilir, nette yanıtları zor bulunabilecek (özellikle Sayın Modern60'ın tecrübe ve bilgisi ile).

Böyle birşey mi :) ? :arrow: http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=12&t=635&p=6932&hilit=junghans#p6932
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Eterna, JustKloor ve 218 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners