TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Paypal

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Paypal

Mesaj Turcule » 20 Ara 2017, 03:09

Öncelikle herkese selam, konuyu doğru yerde mi açtım tam emin değilim ama hadi hayırlısı bakalım )) Benim yurtdışından saat alışverişi yapan tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var, özellikle paypal ile! Şimdi benim saat merakımdan hariç birde yeni hevesle ve amatörce viski kolleksiyonculuğu uğraşım var,amaç aynı,zaman ile değerlenicek olan sayılı üretim viskileri güncel fiyattan toplayıp orta uzun vadede( 2 sene gibi) satmak. Yatırdığınız miktara göre ciddi kazanımlar elde etmek mümkün. Tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim şu, paypal ile alışveriş nasıl yürüyor? Yani mesela ben internetten birinden bir şey aldım farzedersek satıcı ürünü gönderiyor ben paypal aracılığı ile karşı tarafa havale yapıyorum ve ben ürün elime geçtikten sonra onay verince mi satıcı parasını çekebiliyor? Sonuçta kutudan civciv de çıkabilir dimi? Sebze çeşitlerine hiç girmiyorum bile )) son olarak söylemek istediğim paypal hesabım var( yurt dışından) onda bir sıkıntı yok. Tecrübe ve bilgilerinizi benim ile paylaşırsanız sevinirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Turcule

Re: Paypal

Mesaj moy » 20 Ara 2017, 09:41

Emek verip up uzun bir yazı yazmışsınız umarım hırsınızı benden çıkartmazsınız ama bir süredir pay-pal Türkiye'de hizmet vermiyor.
https://www.paypal.com/tr/home#faqs
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

Paypal

Mesaj Kakefe » 20 Ara 2017, 09:42

Cok kisaca.. Siz paypal la odeyince para aninda gidiyor. saticiya .. Alisveriste belirlenen urun gelmezse ispat ederseniz paypal size parayi geri oder.
edit:
Urun paypal adresi disinda bir yere gondertirseniz ve urun gelmez ise paypal dan herhangi bir hak iddia edilemez.

instagram @watchcolony
En son Kakefe tarafından 20 Ara 2017, 10:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Kakefe

Mesaj anarkh » 20 Ara 2017, 10:04

merhaba, paypalın olayı siz parayı gönderdiğiniz anda paranız karşı tarafa geçer. eğer ürün eksik/bozuk vs gibi durumlar olursa paranızı geri çekme hakkınız var. paypal en güvenli sistemdir bu konuda.

bu arada paypalı nasıl açtınız acaba?
Kullanıcı avatarı
anarkh

Mesaj Turcule » 20 Ara 2017, 11:28

moy yazdı:Emek verip up uzun bir yazı yazmışsınız umarım hırsınızı benden çıkartmazsınız ama bir süredir pay-pal Türkiye'de hizmet vermiyor.
https://www.paypal.com/tr/home#faqs
öyle bir niyetim yok çünkü yazımda da belirtdiğim gibi paypal yurt dışı hesabım var. Hizmetlerinden faydalanabiliyorum

Kullanıcı avatarı
Turcule

Mesaj Turcule » 20 Ara 2017, 11:31

anarkh yazdı:merhaba, paypalın olayı siz parayı gönderdiğiniz anda paranız karşı tarafa geçer. eğer ürün eksik/bozuk vs gibi durumlar olursa paranızı geri çekme hakkınız var. paypal en güvenli sistemdir bu konuda.

bu arada paypalı nasıl açtınız acaba?
ikamet yurtdışı

Kullanıcı avatarı
Turcule

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 187 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners