Öncelikle herkese selam, konuyu doğru yerde mi açtım tam emin değilim ama hadi hayırlısı bakalım )) Benim yurtdışından saat alışverişi yapan tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var, özellikle paypal ile! Şimdi benim saat merakımdan hariç birde yeni hevesle ve amatörce viski kolleksiyonculuğu uğraşım var,amaç aynı,zaman ile değerlenicek olan sayılı üretim viskileri güncel fiyattan toplayıp orta uzun vadede( 2 sene gibi) satmak. Yatırdığınız miktara göre ciddi kazanımlar elde etmek mümkün. Tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim şu, paypal ile alışveriş nasıl yürüyor? Yani mesela ben internetten birinden bir şey aldım farzedersek satıcı ürünü gönderiyor ben paypal aracılığı ile karşı tarafa havale yapıyorum ve ben ürün elime geçtikten sonra onay verince mi satıcı parasını çekebiliyor? Sonuçta kutudan civciv de çıkabilir dimi? Sebze çeşitlerine hiç girmiyorum bile )) son olarak söylemek istediğim paypal hesabım var( yurt dışından) onda bir sıkıntı yok. Tecrübe ve bilgilerinizi benim ile paylaşırsanız sevinirim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi