1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

SINN Saatlerı

MesajGönderilme zamanı: 14 Eyl 2017, 13:43
seastar1000
Sinn saatleri Türkiye de internet üzerinden satısa baslamıs İlgılenen olursa sinn.com.tr adresınde tum saatler goruluyor

Re: SINN Saatlerı

MesajGönderilme zamanı: 14 Eyl 2017, 16:58
Wwtr
Teşekkürler.

Re: SINN Saatlerı

MesajGönderilme zamanı: 15 Eyl 2017, 03:17
Dgkndrmn
Herhalde daha kurulum asamasinda , saatlerin bedelleri belirlenmemis.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Re: SINN Saatlerı

MesajGönderilme zamanı: 15 Eyl 2017, 08:21
seastar1000
Fıyatlar euro olarak yazıyor Ben bır 104 ısmarladım

Re: SINN Saatlerı

MesajGönderilme zamanı: 15 Eyl 2017, 10:14
afl
seastar1000 bilgiler için teşekkürler :champ: :thumbup:
Sinn benim de çok beğendiğim bir marka ve Türkiye'ye girmeleri çok güzel. U1, U2 ve 103 favori serilerim. Doğru fiyat ve servisle çok başarılı olunabilir. Ancak aklımdaki bir iki şeyi forumla paylaşmak isterim.
1- Sadece internet satışı olması bir eksi. Umarım mağaza satışı da başlar. Saati görüp deneyip, sohbet ederek ve hafif bir pazarlık yaparak almak hem daha keyifli hem daha güvenli. Üstelik garanti ve servis bir soru işareti olmaktan çıkar. Bunlar ucuz saatler değil çünkü.
2- Fiyatlar Almanya satışından daha pahalı
3- Teslim tarihlerine bakılırsa hem saat hem de kayış olarak Türkiye stoğu var gibi görülüyor. Umarım öyledir.

seastar1000 sizin Sinn 104 şimdiden hayırlı olsun. Süreci buradan paylaşırsanız çok yararlı olur. Ben de favorim U2 yi Basel'den bir fotoyla anayım.
Resim

Re: SINN Saatlerı

MesajGönderilme zamanı: 15 Eyl 2017, 12:47
seastar1000
Valla bende beklemedeyim bakalım nasıl olacak fıyatlar 104 ün çelik bileklisi hariç bana makul ölçüde pahalı geldi İnternetten alıp vergi vs ekleyince sanki buradaki fiyattan çok olur dedim
Ömer Bey adında bir beyefendi ile görüştüm tel ile direk satış olmadığını ama denemek istediğim model olursa göstereceklerini belirtti
Haftaya saat gelir diye umuyorum

Re: SINN Saatlerı

MesajGönderilme zamanı: 15 Eyl 2017, 15:36
Baran
Yanlışın varsa düzeltilir,forumda Atilla abiden sonra Sinn 'i ilk kullanan benim sanırım ki bende saati Atilla abiden almıştım.Benimkide U1 1000m idi.2013 de gerçekten cok severek kullandığım ,malesef herseye saldırıp tecrübe ettiğim döneme denk gelip elden cıkarttıgım bir saatti.En son Basel de yeni modellerini inceleme fırsatı bulup tekrar beğenimi kazanan bir markadır.O segmentte saat almayı düşünen herkese tavsiye ediyor arşivimden bir fotografımla katkıda bulunuyorum.

Resim


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Re: SINN Saatlerı

MesajGönderilme zamanı: 17 Kas 2017, 13:29
afl
Sinn Türkiye macerası ne oldu acaba? Pek iyi şeyler duymadım. Ama başlığı açan seastar1000 saat alım süreci ile ilgili bilgi verebilirse güzel olur.