1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Kosovalı Saat Problemli Ürün Gönderimi

Gönderilme zamanı:
08 Nis 2017, 03:07
yigitertug
4 Nisan 2017 günü Kosovalı Saat firmasından bir adet Swiss Military Soldier prime aldım. Buyrunuz;
http://swissmilitary.ch/collection/classic/watches/item/view/show/nr/06-523104001/kahverengi kordonlu, gri kasalı, beyaz kadranlı model.
Saatin jelatini altında onlarca çizik ve kurma kolunun üstünde de darbe izi vardı; maalesef kameram bu detayları çekmeyi başaramadı. Ancak bu fotoğraf yeterli olacaktır;
https://ibb.co/f0URFk5 atm olan saat bana gelene kadar 10 atm'ye evrilmiş, ancak maalesef ki bu süreçte safir camını yitirmiş.
Pazartesi günü iade yapacağım. Maksatım, bu siteden alışveriş yapacak olan olursa bir uyarıda bulunmuş olmak.
Re: Kosovalı Saat Hilekarlığı

Gönderilme zamanı:
10 Nis 2017, 14:33
Eterna
Muhtemelen sabah erkenden iletişime geçmişsinizdir. Görüşme sonucu ne olduğunu, ne açıklama yapıldı öğrenebilir miyiz?
Re: Kosovalı Saat Hilekarlığı

Gönderilme zamanı:
10 Nis 2017, 20:29
yigitertug
Kendilerine telefon açıp saati yolladım. Eğer bir sorun bulurlarsa iade kabul edebileceklerini söylediler, ama konuştuğum beyefendinin sesi pek mutlu gelmiyordu
Re: Kosovalı Saat Hilekarlığı

Gönderilme zamanı:
10 Nis 2017, 22:12
Eterna
İnternet üzerinden alışveriş yaptıysanız bir sorun bulmalarına gerek yok. Seve seve gerialacaklar. İade etmek sizin hakkınız. Siz kullanmadığınız takdirde bir iki hafta gibi bir süresi var geri verebilirsiniz.
Kosovalı Saat Hilekarlığı

Gönderilme zamanı:
11 Nis 2017, 00:31
fortis
Mesafeli sözleşmelerde cayma hakkını düzenleyen TKHK m.48/4: Tüketici, on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanıldığına dair bildirimin bu süre içinde satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir. Satıcı veya sağlayıcı, cayma hakkı konusunda tüketicinin bilgilendirildiğini ispat etmekle yükümlüdür. Tüketici, cayma hakkı konusunda gerektiği şekilde bilgilendirilmezse, cayma hakkını kullanmak için on dört günlük süreyle bağlı değildir. Her hâlükârda bu süre cayma süresinin bittiği tarihten itibaren bir yıl sonra sona erer. Tüketici, cayma hakkı süresi içinde malın mutat kullanımı sebebiyle meydana gelen değişiklik ve bozulmalardan sorumlu değildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Re: Kosovalı Saat Hilekarlığı

Gönderilme zamanı:
14 Nis 2017, 22:20
yigitertug
Geldik olayın dallanıp budaklandığı yere. Kosovalı Saat PayU isimli "e-ticaret pos firması" ile çalışıyormuş; ve bu pos firması 3 iş günü olmasına rağmen bana para iadesi yapmadı. Müşteri hizmetleri denen şeye sahip değiller (aramayı denemeniz yeterli) ve bana "yardımcı" olmak için kredi kartımın sekiz hanesini istiyorlar. Süreç giderek daha da sancılanıyor, takipte kalın.
Re: Kosovalı Saat Hilekarlığı

Gönderilme zamanı:
15 Nis 2017, 19:43
fortis
Üstat umarım gerek kalmamıştır ama nacizane tavsiyem, vakit kaybetmeden aldığınız saatin parasal değerine göre ilçe veya il hakem heyetine başvuruda bulunmanızdır. Sanırım e-devlet üzerinden de başvuru imkanı var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Re: Kosovalı Saat Hilekarlığı

Gönderilme zamanı:
15 Nis 2017, 19:47
manil
yigitertug yazdı:Geldik olayın dallanıp budaklandığı yere. Kosovalı Saat PayU isimli "e-ticaret pos firması" ile çalışıyormuş; ve bu pos firması 3 iş günü olmasına rağmen bana para iadesi yapmadı. Müşteri hizmetleri denen şeye sahip değiller (aramayı denemeniz yeterli) ve bana "yardımcı" olmak için kredi kartımın sekiz hanesini istiyorlar. Süreç giderek daha da sancılanıyor, takipte kalın.
Charge back süreci 45 günü bulabilir.
Yasal süreleri geçirmeden fortis'in dediği gibi başvuruları yapın.
Sent from my E6633 using Tapatalk