Swatch İrony (eski kasa) Hakkında Yardım

Gönderilme zamanı:
07 Oca 2017, 20:05
hellboy
Selamlar, resimde gördüğünüz saat yaklaşık 20 senelik modeldir ve uzun süredir kullanılmıyor. Swiss made ve eta yazıyor arkasında. Temizletip kullanıcam yeniden fakat değeri ve kalitesi hakkında sizin yorumunuzu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.


Re: Swatch İrony (eski kasa) Hakkında Yardım

Gönderilme zamanı:
07 Oca 2017, 23:04
EnderE
Pil . Temizlik 60 70 tl yi bulur . 300 e taksitle sifirini alırsıniz. Bende 96 model chrono su var öyle yillanip değer kazanan şeyler değiller
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Re: Swatch İrony (eski kasa) Hakkında Yardım

Gönderilme zamanı:
07 Oca 2017, 23:59
SeiKinetic
Kadın için daha ideal bir saat olduğunu düşünüyorum. Kordonun araları aşırı derecede kir tutuyor, pislik tabakası oluşuyor. Kol kıllarını çekiyor, iz bırakıyor. Sizin için özel bir anlamı yoksa, horolojik anlamda da çok önemli bir model olduğunu düşünmüyorum. İlk cümlelerim tecrübeyle sabit olsa da, son cümle kendi fikrim.