TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot

Mesaj polemik » 25 Eki 2009, 13:11

Tissot çok sevdiğim bir marka. Bunda ilk otomatik saatimin Tissot olmasının büyük etkisinin olduğu göz ardı edilemez.

Tissot'un daha önceki fiyat politikasını bilmiyorum ama son zamanlarda tam bir f/p saati olduğunu Tissot yetkilileri de belirtiyorlar. Sloganları: Gold value at silver price ( gümüş fiyatına altın değeri).

Eski Tissot'ların neredeyse hepsi otomatik. Şimdilerde ise otomatik Tissot bulabilmek zor iş. Ürün gamının büyük çoğunluğu quartz. Bu da markanın tarihine ve eski modellerine bakıldığında benim pek hoşuma gitmiyor. İsviçre saati otomatik olmalı. Zaten geçenlerde okumuştum, otomatik saat üretimini azaltıp ağırlığı quartz modellere vereceklermiş.

Kendi saatimi çok az kişinin kolunda gördüm yaklaşık 3 yıldır. Dün sabah işe giderken metrobüste yanımda oturan beyefendide saatimin aynısını görünce (beyaz kadran-metal kordon kombinasyonlu PRS 516 Automatic) şaşırdım doğrusu.
Kullanıcı avatarı
polemik

Re: TISSOT

Mesaj Certus » 25 Eki 2009, 13:20

İlk isviçre kökenli mekanik saatini almayı düşünenler için şu model harika bir başlangıç olur kanımca... fiyatı da çok üzmez sizi...

Resim
Operari sequitur esse
Certus

Re: TISSOT

Mesaj tagci34 » 20 Kas 2009, 18:29

justin gatlin faciasi haric :) cok prestijli bir markadir . kuzenimin kolunda 6. yilini doldurdu . boyle uzun sureler takabilecek turden saatler uretiyorlar
Zamana paha biçemeyiz ...
Kullanıcı avatarı
tagci34

Re: Tissot

Mesaj Egunns » 04 Ara 2009, 05:14

Tissotun yapmış olduğu ve yapacak olduğu en güzel saat bence budur, mido yu aldık ama bu güzelliğide malesef görmezden gelemiyoruz, kapalıçarşıda 3400 tl fiyat almıştım..listesi 3700 chf galiba

Resim
Resim
Resim
Resim
Commander Chronograph,Mido
Kullanıcı avatarı
Egunns

Mesaj Egunns » 04 Ara 2009, 21:43

çok şık abi, zengin duruyor
Commander Chronograph,Mido
Kullanıcı avatarı
Egunns

Mesaj vervito » 05 Ara 2009, 17:34

tissot'un gözbebeğidir heritage serisi. özünü koruduğu serisidir. 150.yıl modeli Tissot'un son 20 yılda belki yaptığı en güzel saattir.
dünya genelinde bizim gibi saatseverlerin de taktirini almış bir model. 2894-2 cosc'lu makinesi ve kroko kordonuyla...
En son vervito tarafından 05 Ara 2009, 21:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
vervito

Mesaj polemik » 05 Ara 2009, 20:48

Bu gerçekten çok güzel bir saat. Bence en önemli eksisi ise 40 mm den daha küçük durması. Bu durum kalın bilekliler için bir dezavantaj. Benim 40 mm lik PRS 516'dan daha küçük durdu bileğimde.

Altın olan modeli inceledim geçenlerde, gerçekten güzel. Çok şık. Tam bir takım elbise saati.

13.000 TL'lik liste fiyatı ise limitli üretim ve altın olmasına karşın bana fazla geldi. O paraya Rolex Milgauss ya da Submariner, Zenith Class, JLC Master Control alınabilir ki bu saatler gerçekten üst düzey saatler. Bulunabilirse bu saatin çelik olanını almak çok daha makul bir hareket olacaktır.
Kullanıcı avatarı
polemik

Tissot Le Locle PVD Automatic Chronograph

Mesaj nickynick » 07 Ara 2009, 00:08

Tissot Le Locle PVD Automatic Chronograph

Resim

Saatin 41mm'lik çelik kasası rose gold PVD kaplı. Saatin arka ve ön camı safir kristal.Saat 30 metre su geçirmezliğe sahip.

Mekanizma ETA Valjoux 7750. 42 saat güç rezervine sahip olan saat 25 taşlı ve 28.800 titreşime sahip.

Saatin fiyatı: $1,395.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 267 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners