TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saatin Bilekteyken H覺zl覺 襤lerlemesi Hakk覺nda Bilgi

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj ltf » 16 Kas 2016, 20:29

Herkese merhaba,

Bir s羹redir saatlerimden bir tanesi ile bir problemim var. Saat tam kurulu iken kutusunda dururken hassasiyeti 癟ok iyi iken bilekte aktif bir ekilde kullan覺ld覺覺nda ciddi sapmalar oluuyor. Bu epey bir s羹redir b繹yle devam ediyor. Konuyla ilgili yapt覺覺m en son 繹l癟羹mler u ekilde:

- Saati aktif bir g羹n羹n ard覺ndan atomik saate g繹re ayarl覺yorum, WatchTracker uygulamas覺 ile datay覺 al覺yorum ve kutusuna kald覺r覺yorum.(23:24)
-Sabaha kadar kutusunda kalan saatte olcum yapiyorum.(07:18) ve saat 0.1 saniye 繹nde.
-Saati sabah olcumden sonra takiyorum ve aksama kadar kullaniyorum. Aksam yaptigim olcumde (19:21) toplam ilerleme 15.4 saniye.

Diger olcumlerde de hep benzer sonuclarla karsilastim.

Buna benzer bir olayi dun eski bir basligin canlanmasiyla gordum, o saat yeni oldugu icin rodaj suresince saat duzelmis, ancak ben bu saati bir suredir kullaniyorum zaten. Bu y羹zden bal覺k a癟覺p durumu paylamak istedim. Bir gariplik oldugu kesin. Saatin hassasiyeti ile ilgili belgede fabrikada yapilan olcumlerin +3 oldugunu soyluyor. Sizce bu anormalligin sebebi ne olabilir? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim, konu epey bir can覺m覺 s覺k覺yor.

Diger bahsettigim baslik:
viewtopic.php?f=13&t=19033#axzz4Q3fCc5hO
Time is slow when you wait, time is fast when you are late!
Kullan覺c覺 avatar覺
ltf

Kay覺t: 01 Nis 2016, 21:26

Re: Saatin Bilekteyken H覺zl覺 襤lerlemesi Hakk覺nda Bilgi

Mesaj SeiKinetic » 16 Kas 2016, 22:02

Saatiniz nedir hocam?
Tutto ha una maniera.
Kullan覺c覺 avatar覺
SeiKinetic

Kay覺t: 08 Tem 2016, 10:14

Mesaj kilimanjaro » 16 Kas 2016, 22:05

ve COSC var m覺d覺r ? ayr覺ca bilekte iken yavalayan mekanik saatler biliyorum.
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Mesaj ltf » 18 Kas 2016, 18:49

Saat in house mekanizmal覺 Ulysse Nardin Dual time. Sertifikas覺 var evet. Bir s羹re daha 繹l癟羹m yapt覺m, s覺k覺nt覺 halen devam ediyor malesef
Kullan覺c覺 avatar覺
ltf

Mesaj kilimanjaro » 18 Kas 2016, 18:54

Saatinizin bak覺m zaman覺 gelmi olabilir.Birde d羹羹rd羹yseniz veya bir yerlere 癟arpt覺ysan覺z bu sorun g繹r羹lebilir.Eer hi癟biri ise UN gibi bir marka i癟in deerler normal deil.
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Mesaj o2o » 18 Kas 2016, 19:59

Motosiklet s羹r羹yor musunuz? [emoji2]G羹nl羹k hayatta saat tak覺l覺yken basketbol, kou vs gibi spor yap覺yor musunuz?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
o2o

Kay覺t: 17 Kas 2015, 18:53

Mesaj ltf » 19 Kas 2016, 23:11

kilimanjaro yazd覺:Saatinizin bak覺m zaman覺 gelmi olabilir.Birde d羹羹rd羹yseniz veya bir yerlere 癟arpt覺ysan覺z bu sorun g繹r羹lebilir.Eer hi癟biri ise UN gibi bir marka i癟in deerler normal deil.

Saat henuz 1 senelik bile degil, bundan dolayi servis suresi icin cok erken diye dusunuyorum. Saati de hic dusurup bir yere de carpmadim :(
Kullan覺c覺 avatar覺
ltf

Mesaj ltf » 19 Kas 2016, 23:13

o2o yazd覺:Motosiklet s羹r羹yor musunuz? [emoji2]G羹nl羹k hayatta saat tak覺l覺yken basketbol, kou vs gibi spor yap覺yor musunuz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Motorsiklet kullanmiyorum, saati sadece gun icinde isteyken takiyorum. Bir sorunu oldugu kesin saatin, bilekteyken hizli gidip saat kutusunda duzgun calismasi bana mekanizmanin yerine sabit olmadigi hissini uyandiriyor. Bilmiyorum ustadlar ne der. En kisa surede servise de goturecegim zaten. :(
Kullan覺c覺 avatar覺
ltf

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 224 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners