Herkese merhaba,
Bir s羹redir saatlerimden bir tanesi ile bir problemim var. Saat tam kurulu iken kutusunda dururken hassasiyeti 癟ok iyi iken bilekte aktif bir ekilde kullan覺ld覺覺nda ciddi sapmalar oluuyor. Bu epey bir s羹redir b繹yle devam ediyor. Konuyla ilgili yapt覺覺m en son 繹l癟羹mler u ekilde:
- Saati aktif bir g羹n羹n ard覺ndan atomik saate g繹re ayarl覺yorum, WatchTracker uygulamas覺 ile datay覺 al覺yorum ve kutusuna kald覺r覺yorum.(23:24)
-Sabaha kadar kutusunda kalan saatte olcum yapiyorum.(07:18) ve saat 0.1 saniye 繹nde.
-Saati sabah olcumden sonra takiyorum ve aksama kadar kullaniyorum. Aksam yaptigim olcumde (19:21) toplam ilerleme 15.4 saniye.
Diger olcumlerde de hep benzer sonuclarla karsilastim.
Buna benzer bir olayi dun eski bir basligin canlanmasiyla gordum, o saat yeni oldugu icin rodaj suresince saat duzelmis, ancak ben bu saati bir suredir kullaniyorum zaten. Bu y羹zden bal覺k a癟覺p durumu paylamak istedim. Bir gariplik oldugu kesin. Saatin hassasiyeti ile ilgili belgede fabrikada yapilan olcumlerin +3 oldugunu soyluyor. Sizce bu anormalligin sebebi ne olabilir? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim, konu epey bir can覺m覺 s覺k覺yor.
Diger bahsettigim baslik:
viewtopic.php?f=13&t=19033#axzz4Q3fCc5hO