Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Neden şaşırdınız? Birisi oynama şıkıdım diyerek meşhur olan, burada kazanıp Amerika'da harcayan bir vatandaşımız diğeri de Seinfeld'den, Eddie Murphy'den uyanıklık yapıp, uyarlayarak para kazanan son zamanda da Danny Kaye'e özenip beceremeyen vatandaşımız ve kollarındaki Graham London'ları Yazmayacaktım ama tutamadım kendimi, lütfen kusura bakmayın konunuza böyle bir mesaj yazdığım için.
Ne yapayım dayanamıyorum hele de Cem Yılmaz'a, adama bir de Türkiye'nin en yaratıcısı ödülünü vermediler mi delirdim. Ne gençler var onca büyük başarılara imza atan, kimse ellerinden tutmuyor kalkıp buna ödül veriyorlar. Neyse tekrar özür dilerim konu amacından saptı daha fazla sapmasın
Saatler çok güzel, özellikle Tom amcanın kullandığı modeli çok beğendim.
Benim esas şaşırdığım Graham'in sayfasında saatlerini takanları sergilemesi..İhtiyacı olduğunu düşünmüyorum kronometrenin yaratıcısı bir firmanın bu tarz görüntülere..Zaten Mercedes GP'nin sponsoru..bence bundan daha güzel bir reklam olmaz..