TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Oyster Perpetual 36 mm Blue Dial Bilgi ve Yorum

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Rolex Oyster Perpetual 36 mm Blue Dial Bilgi ve Yorum

Mesaj tpskl » 04 Haz 2016, 17:39

Merhaba,

Rolex oyster perpetual 36 mm mavi kadran gerçekten hoşuma gidiyor.

Bu saatin neye benzediğini görebilmek için link: http://www.rolex.com/tr/watches/oyster-perpetual/m116000-0002.html

Az önce mağazada(rhodium) fiyatını sordum 4800 Euro olduğunu öğrendim. 2015 Eylülünde Amsterdamda bu saat 4170 Euro imiş.

1. Bu saat hakkında düşünceleriniz nelerdir? Farklı renk kadranlarını da değerlendirebilirsiniz.

2. Türkiye'de sıfır durumda bir rolex için alınabilecek maksimum indirim ne kadardır? Tecrübeleriniz nelerdir?

3. 904 L çelik çizilmeye karşı daha mukavemetli midir?

Teşekkürler.

Resim
Kullanıcı avatarı
tpskl

Re: rolex oyster perpetual 36 mm blue dial

Mesaj Caner1983 » 04 Haz 2016, 18:06

1.si bilek inceyse gayet iyi gider renk olarak şampanya rengide fena değil ama bileğiniz kalınsa direkt 39 mm yeni 114300 lerden alın derim
2. %15 max alırsınız
3.çeliğin çizilmesi için bir üstünlüğü yoktur diye biliyorum ama fırçalanmış olan bölümler polishli olan yere göre daha az çizilir
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Re: Rolex Oyster Perpetual 36 mm Blue Dial Bilgi ve Yorum

Mesaj manil » 04 Haz 2016, 19:14

914 L korozyona daha dayanıklıdır.
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj istante » 16 Haz 2016, 11:55

ben mart sonu bu modelin aynı renk 39 mm sini aldım. detaylı inceleme ve fotoğraflar İsviçre saat incelemeleri içinde mevcut. isterseniz bakabilirsiniz. yüzde 10 bir indirim aldım. liste fiyatı 5050 EUR idi.
Kullanıcı avatarı
istante

Mesaj Toygar » 17 Haz 2016, 09:36

Resim
Kullanıcı avatarı
Toygar

Mesaj SeRxx » 17 Haz 2016, 09:56

114300 modelini de incelemenizi tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Yase » 18 Haz 2016, 12:42

Merhaba,

1. 2015 Nisan ayında bu saatin sarı kadranlısını aldım ve hala kullanmaktayım. Datejust veya submariner gibi çok dikkat çeken bir saat değil, daha sade ve minimal. İş yerinde ve günlük kullanımda benim için artı bir özellik. Diğer renkleri bileğimde denemiş biri olarak mavi kadranın erkekte daha iyi duracağını ve kullanışlı olacağını düşünüyorum, gri kadran da güzel. Ayrıca 39 mm olanı da denemeniz iyi olabilir.

2. Forumdan tavsiye üzerine Ankara Next Level Avm bayisinden sanırım %10-12 arasında bir indirimle, Amsterdam fiyatına yakın bir fiyata satın aldım net hatırlamıyorum. Herhangi bi pazarlık yapmadım, etiket fiyatı bu, ama bu olur dediler.

3. 1 yılı aşkın bir süredir her gün takıyorum bezelde, birkaç baklada ve klipste kılcal bile sayılmayacak çizikler oluştu sadece. Metal bileklike takmazsanız sorun oluşmaz.

Başka sorunuz varsa yardımcı olurum.
Yase

Mesaj Caner1983 » 18 Haz 2016, 19:37

Yase yazdı:Merhaba,

1. 2015 Nisan ayında bu saatin sarı kadranlısını aldım ve hala kullanmaktayım. Datejust veya submariner gibi çok dikkat çeken bir saat değil, daha sade ve minimal. İş yerinde ve günlük kullanımda benim için artı bir özellik. Diğer renkleri bileğimde denemiş biri olarak mavi kadranın erkekte daha iyi duracağını ve kullanışlı olacağını düşünüyorum, gri kadran da güzel. Ayrıca 39 mm olanı da denemeniz iyi olabilir.

2. Forumdan tavsiye üzerine Ankara Next Level Avm bayisinden sanırım %10-12 arasında bir indirimle, Amsterdam fiyatına yakın bir fiyata satın aldım net hatırlamıyorum. Herhangi bi pazarlık yapmadım, etiket fiyatı bu, ama bu olur dediler.

3. 1 yılı aşkın bir süredir her gün takıyorum bezelde, birkaç baklada ve klipste kılcal bile sayılmayacak çizikler oluştu sadece. Metal bileklike takmazsanız sorun oluşmaz.

Başka sorunuz varsa yardımcı olurum.

Yase hanım benim sorum yok ama mesajınızı görmek mutlu etti :D
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 98 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners